Új a terápiában

Gyógyít-e a Voll-módszer?


 

Hogy tenné, ha diagnosztikai eljárás! Igen ám, de az eredményeként kapott „információval” gyógyulhatunk, sőt meggyógyulhatunk!

 

Különös aktualitása van most e módszernek, a pénz diktatúrájának érájában, mivel olcsóbbá teszi, nemcsak a betegségközpontú, de az egészségközpontú egészségügyet is!

 

A voll német szó, teljeset jelent, s e módszer valóban teljesebbé teszi a medicinát, azonban mégsem innen az elnevezés, hanem Reinhold Voll stuttgarti német orvos nevéből, hisz tőle származik.  Röviden ez a módszer elektroakupunktúra+-homeopátia+nyugati medicina.

 

Pontosan a módszer összetettségéből következik rendkívüli hatékonysága, ami azonban kétélű kard, hiszen az összetettségét kihasználva és azok egyes részeit kiragadva próbálnak meg hozzá nem értő kóklerek az emberek hiszékenységével visszaélve akár bioboltokban, a pult mögött, akár szakavatott, de türelmetlen kezek egy pontot nyomkodva candida,  allergének stb. tesztelésével „voll-módszert” alkalmazni, aminek, hangsúlyozzuk, semmi köze Voll doktor nevéhez, sem egész életének munkásságához!

 

Tudomásul kell vennünk, hogy a Naprendszer, melyben élünk, melynek részei vagyunk, egy bonyolult energetikai rendszer. Törvényszerűségei nem részekre bonthatók és nem meghamisíthatók.

 

5000 évvel ezelőtt a kínaiak már energetikailag kezeltek, illetve gyógyítottak, s megelőzni is képesek voltak. A mai csodálatos technikával viszont ez az energia, az energetika mérhetővé vált!

 

A Voll-módszerrel a szervezet egészének, illetve különböző szerveinek energiahelyzetéről, az energiaáramlásról, az esetleges blokkokról, zavaró mezőkről, nem utolsósorban a rejtett gócokról, a degeneratív elváltozásokról, igazán szakavatott kezekben akár daganatos elváltozásokról is képet kapunk. Az „energiacsatornák”, meridiánok mindig a laza rostos kötőszövetben vannak virtuálisan, ahol a „víz az úr”. Testünk 60-70 %-a víz, mely az elektromosságot jól vezeti – sőt másodlagos, elsődleges (?) információhordozónk is. Feltehetően ebben a sejt közötti állományban, ebben a mátrixban hagynak nyomot a szervezetet ért energetikai, lelki-energetikai (!), kémiai, biofizikai, illetve biológiai káros hatások. Ezt követően individuálisan, egyénre szabottan, mert nincs két egyforma ember, nincs két egyforma hópihe, tesztelhető a homeopátiás-izopátiás terápia így, s ilyen értelemben már gyógyít is e módszer! Azt is ki lehet tesztelni egyénre szabottan, milyen ételek fogyaszthatók, s nem vércsoport, avagy betegség szerinti diéta ajánlható, hanem individuális diéta. Természetesen tesztelhetők a fogászati anyagok, a szervezet által „szeretett” kozmetikai anyagok, testápolók stb., amelyekkel „egy hullámhosszon” vagyunk. A Voll-módszer lehetőséget nyújt a vizsgáló számára a szervezetben kialakult elváltozások összefüggéseinek kiderítésére, holisztikusan. Például a fogak a szervezettel energetikailag is összefüggésben vannak. Krónikus betegségből senki sem fog meggyógyulni energetikai zűrzavarral a szájában! Nemcsak a fogászati gócok pontosíthatók a Voll-módszerrel, hanem kimutathatók az energetikai zavaró mezők is, illetve az azt eredményező akár fogászati anyag, akár galvánáram, akár baktérium vagy gomba. Az energetikai elváltozások előbb jelentkeznek, mint a betegség tünetei, ez a módszer a megelőzés módszere.

 

Végül a módszer a speciális  méregtelenítés-felderítés-kivitelezés hatékony eszköze máris, de még inkább az lesz barbárul agyonvegyszerezett, sugárkezelt, stresszelt és megizmosított mikrobákat termelő (antibiotikus éra) „civilizált” világunkban.

 

Bonyolulttá vált mesterséges  környezetünk felelős az egyre növekvő krónikus megbetegedésekért, azért, hogy nő az allergiások, a krónikus vastagbélgyulladásban (IBS), a krónikus hörghurutban (COPD) szenvedők száma, a gyógyíthatatlannak tartott ízületi, bőrbetegségek, nőgyógyászati, illetve urológiai nyavalyák előfordulása, egyre fiatalabb korban jelentkeznek az autoimmun-betegségek, több a colitis ulcerosa, a kóros hajhullás stb. A Voll-módszer, karöltve a nyugati medicina csodálatos vívmányaival és a holisztikus szemlélettel, az eddig gyógyíthatatlannak vélt betegeknek is nem csak diagnosztikai, de gyógyító módszere. Mind az egyénnek, mind az államnak anyagilag könnyebben! (×)

Dr. Kecskés Gabriella (belgyógyász, homeopata)
XIII. évfolyam 1. szám

Címkék: góckutatás, góctalanítás, Medic-Poliklinika, szűrővizsgálat, Voll-módszer

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.