Új a terápiában

Joalis: ellenőrzött és irányított méregtelenítés

Boeck sarcoidosis gyógyítása

  Rendelésemen az irányított és ellenőrzött méregtelenítéssel 2007 óta foglalkozom, azóta használom a Joalis cseppeket a hozzám fordulók szervezetének tisztítására. Egy fájdalmatlan vizsgálattal derítjük fel a szervezetbe lerakódott terhelő tényezőket, melyeket a Joalis cseppek segítségével az immunrendszer sikeresen eltávolít.


   

  A Joalis cseppeket különböző csoportokba rendezhetjük. Vannak ún. szervtisztítók, vannak, amelyek az élettelen szervetlen anyagokat segítenek eltávolítani a szervezetből, vannak, amelyek az élettelen szerves anyagokat, vannak, amelyek magukat a mikrobákat, és vannak érzelmi tisztító cseppek. Utóbbi évben ezen túl megjelentek hazánkban is olyan cseppek, melyek az agy nem tudatos részéről is kivezetik a régen odakerült zavaró érzelmeket. Ilyenek pl. az anyaméhben átélt érzelmi zavarok, a szexuális bántalmazás, a szüléskor átélt zavarok.

   

  A hatás konkrét eset ismertetésében még érthetőbbé válik. A 35 éves páciens azzal keresett fel, hogy 2 nappal korábban bocsátották el egy budapesti kórház tüdőbelosztályáról, ahol állapotának magyarázatául a Boeck sarcoidosis diagnózis merült fel. Előzőleg márciusban kezdődő lázas állapota volt elhúzódó köhögés mellett, így került a járóbeteg-szakrendelésre, ahonnan beutalták a kórházba. A mellkas CT-n a mellkas középvonalában nagyon sok 1,5 cm-től 2,5 cm-esig terjedő méretű nyirokcsomót láttak, valamint a szív mellett hatalmas, 2-3 cm-es nyirokcsomókból álló csoportot, ill. a tüdő jobb és bal oldalán is ún. beszűrődést, ami korábbi hörgő- és tüdőgyulladásra utalt.

   

  Bár hörgőtükrözéssel sejtmintát véve daganatos sejteket nem találtak a mintában, mégis felmerült a tüdőtumor gyanúja is, amit megerősíteni nem tudtak, így azt tervezték, hogy ún. mediastinoscopiával folytatják a kivizsgálást, de ezt betegünk már nem várta meg, távozott a kórházból. A Salvia mérőműszerrel kimérhető volt, hogy a problémát többféle terhelés okozza. Ezért első körben rendhagyó módon 2x4-féle cseppet kapott, melyet felváltva szedett heti váltásban.

   

  Az egyik körben volt: IM, Uri-Dren, Lym, Me csepp, azaz immunrendszer-, vesegóctalanító csepp, nyirokrendszer-tisztító csepp, anyagcseretermékeket kivezető csepp. A másik körben: Liv-dren, Emoce, Min-Dren, Cranium, vagyis májgóctalanító csepp, érzelmi terheket kivezető csepp, központi idegrendszerben található gócokat eltávolító csepp és az agy egyes részeinek méregtelenítésére szolgáló készítmény. A hangsúly az immunrendszer és a nyirokrendszer tisztításán volt, illetve az érzelmek elcsendesítésén, valamint a máj-, agyterület felszabadításán.

   

   

  A 4 hónapi szedés alatt a páciens állapota jelentősen javult, a lelki feszültség és az állandó köhögés csökkent. Október végén került sor a következő visszamérésre, ahol az előző 8 cseppet bemértük és azokból a vesetisztító cseppre ismét szükség mutatkozott, de ekkor a bél tisztítására és az idetartozó terhelők kivezetésére is sor került.

   

  A cseppek: Uri-Dren, CO, Non-grata és Spirobor voltak, tehát a vese, a bél, a szervezetet terhelő idegen fehérjék és a Borrelia (a Lyme-kór kórokozója) kivezető cseppjei. A következő kontroll a következő év januárjában volt, itt a visszamérés során már nem kellett megismételni egy cseppet sem, újabb 4 került kimérésre, most került sor egy tüdőtisztító cseppre, egy depresszióeltávolító cseppre, egy bélgóctalanító cseppre és nehézfém-kivezető cseppre: CE, DP, Col-Dren, AM.

   

   

  Látszik a cseppeken, hogy kellett érzelmekre ható csepp – legalsó réteg –, anyagcseretermékeket kivezető csepp – középső réteg –, de kórokozót – legfelső réteg – is ki kellett vezetni. Valamint a terheltségek legalján találtam még berilliumot, mint terhelőt, amiről kinyomoztuk, hogy a beteg munkája során inhalációs módon hosszú évek alatt lélegezte be a tüdejébe. Minden alkalommal pszichoterápiás segítséget is kapott, hogy az érzelmeket fel tudja dolgozni, amelyek előkerültek a kezelés során. Ezután került sor a kontroll-MR-re, ami teljesen negatív képet mutatott nagy megelégedettségünkre, a beteg tünet- és panaszmentes.

   

   

  Dr. Tolnai Valéria elérhetősége:

  Rendelő: 1204 Budapest, Török Flóris u. 103.

  tel.: 06/20-481-2927

  Bejelentkezés: h, k: 14–18, sze, cs, p: 9–12

   

  További információ:

  www.joalis.hu;

  info@joalis.eu;

  mobil: 06-30-813-8676

   

   

   

  A cikket a Természetgyógyász Magazin januári lapszámában olvashatják!

  Dr. Tolnai Valéria
  XXVI. évfolyam 1. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.