Új a terápiában

Joalis termékek pro- és prebiotikus hatással

Diszbiózis – a bélflóra egyensúlyának zavara

  Fejfájás, fáradékonyság, rossz közérzet gyötri, emésztési zavarral küzd, könnyen megfázik? Gondolt már arra, hogy a problémák hátterében a bélflóra károsodása állhat?


   

  Minden ember számtalan mennyiségű mikroorganizmussal találkozik életében. Némelyikük veszélyes a szervezetünkre. Az immunrendszer megvéd minket a nemkívánatos látogatóktól, azonban gyakran mi magunk pusztítjuk el ezt a tökéletes védelmi rendszert. Az antibiotikumok, hormonok, nyugtatók, fájdalomcsillapítók használata, a sugárterápia, a bélműtét vagy a nem megfelelő étrend csökkenti az immunrendszer hatékonyságát. Szervezetünk fertőzéssel szembeni ellenálló képességét ugyanis alapvetően a bélflórában található segítő mikrobák és hasznos baktériumok határozzák meg. A diszbiózis (a bélflóra egyensúlyának zavara) csökkent immunitást, allergiákat, emésztési problémákat, nőgyógyászati nehézségeket, fejfájást, toxintermelést eredményezhet, valamint ideális környezetet biztosít a káros baktériumok elszaporodásához.

   

  Mit tehetünk bélflóránk védelmében? A hatékony, ugyanakkor kíméletes megoldást a természetben és az információs terápiában találjuk. A Joalis Activ-Col kapszula forradalmi információs készítmény probiotikus és prebiotikus hatással. Segít a bélflóra egyensúlyának helyreállításában és megtartásában, és mivel 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, nincs negatív hatással az emberi egészségre.

   

  Megtalálható benne a Lactobacillus acido philus, amely létfontosságú a bélflóra jótékony baktériumai számára. Ez a barátságos baktérium képes megóvni az emésztőrendszer egészséges baktériumflóráját, ezáltal rendben tartja az emésztést, valamint erősíti az immunrendszert is. A Joalis Activ-Col étrend-kiegészítő kapszula használata felnőttek számára, illetve 12 év feletti gyermekeknek ajánlott. A készítmény megrendelhető webshopunkban: www.joalis.hu.

   

   

   

  A bélflóra károsodása a gyermekeknél is egyre gyakoribb probléma. Ezt okozhatja vírusfertőzés, amelynek a kicsik nagyobb mértékben ki vannak téve, az antibiotikumok alkalmazása vagy a hasmenés. Mivel az egészséges bélflóra a gyermek fizikai és mentális egészségének előfeltétele, ezért ezt a problémát mihamarabb orvosolni kell. A Joalis Bambi termékcsalád speciálisan gyermekek számára lett kifejlesztve. Az egyik leggyakrabban alkalmazott készítménye a Bambi Symbi, amely segít visszaállítani és megtartani a bélflóra egészséges állapotát.

   

  A készítményeket megrendelheti a  weboldalán: www.joalis.hu,

  vagy az info@joalis.hu e-mail-címen,

  illetve személyesen is megvásárolhatja a Joalis központban (1119 Budapest, Pajkos u. 10).

  Tel.: +36-30 813-8676

   

  A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin májusi lapszámában olvashatják!

  S. B.
  XXV. évfolyam 5. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.