Új a terápiában

Készítsük fel a gyerekeket a tanévkezdésre Joalis termékekkel


   

  A nyári időszak a szülőknek különösen megterhelő, elég komoly logisztikát igényel a gyerekek megfelelő elhelyezése a szünetben. Szeptemberben végre visszaáll a család régi rendje, valljuk be őszintén, sokan már alig várjuk. A gyerekek immunrendszerére a közösségbe visszakerülve – vagy újként bekerülve – viszont komoly megpróbáltatások várnak. Néha csak 1-2 hetet bírnak az oviban, bölcsiben, iskolában, és kezdődik a jojó a különböző felső légúti vagy hasmenéses betegségekkel, a gyerek hol jobban van, hol visszaesik néhány héten belül.

   

   

  Mit tehetünk a gyermek egészségéért otthon?


  • Fogyasszon a gyermek naponta többször friss zöldséget, gyümölcsöt, akár préselve.

  • Iktassunk be jó minőségű halat a heti menübe.

  • Ha a gyermeknek visszatérő felső légúti betegsége, allergiája, torokgyulladása, orrdugulása van, érdemes kipróbálni a tejmentes diétát.

  • Kerüljék azokat az ételeket. amelyek mesterséges ízfokozót vagy színezéket tartalmaznak.

  • Kerüljék az édességeket, cukorkákat, cukros üdítőket, helyettük készíthetünk teljes kiőrlésű gabonából, zabból, hidegen sajtolt olajokkal, mézzel és aszalt gyümölcsökkel házilag süteményt.

  • Biztosítsunk a gyermeknek megfelelő testmozgást.

  • Figyeljünk oda a pihentető alvásra, és igyekezzünk biztosítani a gyermeknek a nyugodt, békés otthoni környezetet.

  • Kerüljük  a  túlzott mennyiségű különórát, ne terheljük túl a gyermeket, hagyjunk neki időt játszani, gyereknek lenni.

  • Ha a gyermek felgyógyul egy betegségből, cseréljük le a fogkeféjét.

   


  Joalis-megoldás gyerekeknek

  A joalis cég a szervezet irányított méregtelenítéséhez kínál különböző termékeket, melyeket egyénre szabottan célszerű alkalmazni. Minden szervezet egyedi, más jellegű terheléseknek van kitéve már kisgyermek kortól kezdve. Különböző jellegű és különböző mértékű toxinterheltség van jelen már a csecsemőkben is, mert az anyai szervezetből sajnos „megöröklik” nemcsak a kórokozó mikroflórát, hanem az anya szervezetében megtalálható méreganyagokat is. Ezek gyermekkorban gyakran váltanak ki különböző allergiákat, élelmiszer-intoleranciát, idegrendszeri elváltozásokat (hiperaktivitás, ADHD, figyelemzavar, hipotónia stb.), egyéb krónikus betegségeket. Az „öröklött” méreganyagokon és kórokozókon kívül a gyermekek immunrendszere nagy megpróbáltatásoknak van kitéve az oltásokkal, a környezeti mérgekkel, az élelmiszerekből származó kemikáliákkal, mesterséges ízfokozókkal, tartósítószerekkel és más méreganyagokkal, melyekkel nap mint nap találkoznak, és egy idő után telítődnek.

   

  Ilyenkor kezdődnek a fizikai tünetek: hasfájás, izomgörcsök, fejfájás, hasmenés vagy épp székrekedés, allergia, nátha, köhögés, egyéb fájdalmak vagy tünetek kíséretében. Sajnos az általános orvoslás nem számol ezekkel a tényezőkkel, nem veszi figyelembe, hogy milyen terhelő méreganyagok vannak jelen a gyermek szervezetében, és gyógyszerekkel igyekszik a tüneteket enyhíteni, elnyomni, ami sajnos egy plusz méreganyagot jelent a gyermek szervezetének.

   

  Ideig-óráig működik a tüneti terápia, de várható, hogy a „betegség” más területen jelentkezik, hiszen az alapprobléma nincs megoldva. Sokszor a gyökérprobléma csak egy-egy allergén élelmiszer, ami nem feltétlenül okoz emésztőrendszeri tüneteket, mégis állandó terhet jelent a szervezet számára, mert méreganyagként reagál például a gluténra, tejre vagy szójára, ezzel is lefoglalva az immunrendszer jelentős részét, amely nem tud a valós problémákra koncentrálni. Az élelmiszer-intoleranciát nagyon ritkán tudja kimutatni a vérvétel, pedig legalább akkora gondot jelent a szervezetnek, mint az élelmiszer-allergia.

   


  Hogyan segítenek az információs készítmények?

  Kínálatunkban megtalálhatóak felnőttek és gyerekek számára egyaránt méregtelenítő készítmények. A bambi termékek kimondottan gyerekek számára kifejlesztett méregtelenítési készítmények, melyeknek célja az immunrendszer természetes funkcióinak visszaállítása, ezzel csökkentve vagy megszüntetve a tüneteket. Általános panaszokra, mint krónikus megfázás, allergia, asztma, emésztési zavarok alkalmazhatóak a készítmények bioinformációs mérés nélkül is, de ha tudni szeretnénk, a gyermeknek mely toxinokkal terhelt a szervezete, ezek milyen szervekben találhatóak, milyen élelmiszerekre érzékeny, mely kórokozók vannak jelen a szervezetében nagyobb mennyiségben akár gócokban, vitamin- és ásványianyag-hiány van-e jelen a szervezetben, akkor javasolt az egyéni mérés.

   


  Joalis Bambi

  A joalis bambi készítmények gyermekeknek készültek – céljuk az egyéni problémák kezelése, a Bambiharmoni® készítmények pedig a komplex méregtelenítésre szolgálnak.
  A készítmény hatása egyrészt a gyógynövények aktív összetevőinek alkalmazásában rejlik, másrészt az egyedi módszerben, amely az információs méregtelenítés. A bambi termékek használata más egészségügyi kezelésekkel együtt pozitívan befolyásolja a gyermekek fejlődését, mivel számos, széles körben elterjedt egészségügyi zavarra hat. Bambi készítmények légúti betegségekre

   


  Bambi Bron

  Egy komplex készítmény, amely minden légzőszervi problémára ajánlott. Alkalmazható száraz, valamint hurutos, makacs köhögés, légzési problémák vagy különböző eredetű felső légúti gyulladások esetén. Eltávolítja a légutak mikrobiális terhelését – égéstermékek, szmog, kipufogógáz vagy dohányzás méreganyagait.

   

  Ezen túlmenően pedig az idegszövet, a pszichociszták és a betokosodott érzelmek méregtelenítésére szolgál, amelyek legyengítik az immunitást, valamint visszatérő légúti gyulladást okozhatnak. Ezt a készítményt javasolt a bambi im készítménnyel kombinálni, amely az immunitás általános javítására alkalmas.

   

   

  Bambi Im

  Méregteleníti az immunrendszert, a gyakori megbetegedések, az ismétlődő vírusfertőzések és mandulagyulladás, valamint más betegségek esetén alkalmazható. Alkalmas különböző fertőzéses eredetű bőrkiütések kezelésére, például a vírusos eredetű gyermekkori betegségek. Eltávolítja a szervezetből a mikrobiális stresszt, amely negatívan befolyásolja az immunválaszokat és csökkenti az immunitást, például borrelia, herpeszfertőzések, adenovírusok, retrovírusok, babesia, streptococcusok stb. A készítmény az immunitás szempontjából valamennyi fontos szerv méregtelenítésére összpontosít, beleértve a nyirokrendszert, az immunsejteket, a csontvelőt, a lépet és a májat. Ez az egyik alapkészítmény, célszerű a többi készítménnyel kombinálni, mindig az adott problémának megfelelően.

   


  Bambi Nasal

  Az üregek méregtelenítésére szolgáló készítmény. Alkalmazható nátha, orrdugulás, szaglási problémák és gyakori megbetegedés esetén. A krónikus arcüreggyulladás fejfájást is okozhat. A készítmény a vírusgócok eltávolítására összpontosít, amelyek ismételt gyulladást okoznak az üregekben és a felső légutakban. A kúrában a szirupot a bambi bron készítménnyel célszerű kombinálni, amely a légutak méregtelenítésére szolgál.

   

   

   

  Joalis Bambi Klub


  A Joalis Bambi Klub újonnan alakuló közösség hasonló érdeklődésű emberek számára kötetlen beszélgetésekkel, előadásokkal, közös programokkal a testi-lelki egészség elérésére, megőrzésére. A klub célja a gyermekek és családok egészségének megőrzése, információszolgáltatás az alternatív gyógyászatra nyitott szülők számára, és segítségnyújtás a különböző betegségek kapcsán, prevenció. A klubnapokon előre meghirdetett témában tartunk kb. 1-1,5 órás előadást, ezt követi a kötetlen beszélgetés az előadókkal. A szülők érkezhetnek gyermekkel együtt is, megoldott a gyermekek felügyelete az előadás ideje alatt, de természetesen maradhatnak a szülővel is az előadás idejére. Szeptemberi témánk: A közösségbe járó vagy újonnan közösségbe kerülő gyermekek felkészítése az őszi-téli megfázásos, torokfájásos időszakra.

  • Mit tehetünk annak érdekében, hogy a gyermek ne kapja el a betegséget?

  • Hogyan tudjuk ellenállóbbá tenni a szervezetét?

  • Mit tehetünk, ha hajlamos a krónikus felső légúti betegségekre, náthára, köhögésre, mandulagyulladásra, fülfájásra?

  • Milyen tényezők befolyásolják az immunrendszerünk egészségét?

  • A táplálkozással hogyan tudjuk segíteni szervezetünket?


  Várjuk szeretettel klubnapjainkon, előadásokkal, beszélgetésekkel, életviteli tanácsokkal!

   

  Időpont: 2019. szeptember 12.

  Helyszín: Harmónia Palota (Budapest, Múzeum u. 9)

  Regisztráció: info@bambiklub.hu, 06-30-481-4097

   


  Benő Brigitta – Bambi Klub-vezető


  A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának dietetika szakán végeztem 2006-ban. A természetgyógyászat felé mindig is nyitott voltam, így ez irányban folytattam tanulmányaimat. 2014ben tettem le reflexológia szakvizsgámat.2016-ban kineziológia szakirányú vizsgát is tettem. A Joalis termékekkel 2016 óta dolgozom, ekkor kezdtem el a biorezonanciával foglalkozni gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt. 3 gyermek édesanyjaként könnyen megtalálom a hangot a gyerekekkel, szeretnek velem dolgozni az egészségük javítása érdekében. Számomra fontos, hogy a betegségek kiváltó okát szüntessük meg, nem elég elnyomni a tüneteket.


  Elérhetőség:

  benobrigi@gmail.com,

  06-30-481-4097

  www.biorezonancia-egeszseg.hu

   

  További információ:

  www.joalis.hu

  • info@joalis.hu 06-30-813-8676

   

   

  A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin augusztusi lapszámában olvashatják!

   

  Benő Brigitta
  XXV. évfolyam 8. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.