Új a terápiában

Legyen Ön is terapeuta Joalis termékekkel!

A méregtelenítés ábécéje


   

   

  Minden olvasónak ajánljuk figyelmébe Az emberi szervezet méregtelenítésének Ábécéje című exkluzív kiadványt, amely feltárja a szervezet belső tisztítási módszerének elvét. Ez holisztikus szemléletű, egyedülálló módszer, amely a kínai orvoslás és az információs gyógyászat alapjait fogja össze.A gondolkodásmódunk változása abban a pillanatban történik meg, amikor tudatosítjuk magunkban, hogy egészségünkért elsősorban mi magunk vagyunk a felelősek.

   


  Vladimír Jelínek – a publikáció szerzője így nyilatkozik:


  „A nyugati orvostudomány jelenlegi ismeretei terjedelmesek, és folyamatosan bővülnek. Ezek összességét azonban egyetlen ember sem képes teljességében megismerni, megérteni vagy akár alkalmazni. A sebészet, valamint más orvosi szakterületek a legmodernebb technológiákat, képalkotó diagnosztikai módszereket alkalmaznak, tudósok megfejtették már az ember genomját (a szervezet teljes örökítő információja) is, és feltárták annak összefüggését az örökletes családi betegségekkel. Mindezek ellenére még mindig létezik számtalan emberi betegség és nehézség, amelyekkel még a legjobb orvosok és a legmodernebb klinikák sem tudnak megbirkózni. Az ilyen krónikus és hosszan tartó problémáknál felbecsülhetetlen jelentőségű az úgynevezett alternatív gyógyászat, vagyis az a medicina, amelyet nem oktatnak az általános orvosi egyetemeken – beleértve a homeopátiát, a fitoterápiát, az akupunktúrát, vagy a hagyományos kínai, indiai és tibeti orvoslást is. A kiadvány megjelentetésének célja megismertetni a nyilvánosságot a szervezet és a szövetek megtisztítására irányuló módszer, azaz a méregtelenítési gyógyászat alapfogalmaival. A mi értelmezésünkben ezt a módszert Irányított és ellenőrzött méregtelenítésnek, vagy C. I. C. módszernek (az angol Controlled Inner Cleansing-ből) nevezzük.

   

  A 20 éves praxis és a több százezer elégedett kliens tapasztalata alapján elmondhatjuk, hogy meggyőződésünk szerint éppen ez a helyes irány. Ez csodálatos sém (héber: szent szó, az élet elve), amely a modern orvostudomány (elsősorban a toxikológia és a mikrobiológia) hátterében életre kelti az ősi filozófia és orvoslás tudományát. Új gondolkodásmódot szeretnénk bemutatni, amelyet minden civilizációs betegség gyógyításánál és megelőzésénél szükségszerű alkalmazni. A méregtelenítés ábécéje számtalan méregtelenítéssel foglalkozó terapeuta eddigi tapasztalatainak összegzése, továbbá több, 2001-től megjelentetett cikkemből és előadásomból merítettem ihletet.

   

  Olyan nyelvezetet igyekeztem használni, amely minden ember számára érthető – a szakember és a laikus is értelmezni tudja. A könyv bizonyos alapfogalmakat és praktikus tapasztalatokat foglal össze, amelyek ismerete elengedhetetlen nemcsak maga a módszer, hanem más ismeretanyagok megértéséhez is. Arra törekedtem, hogy ebben az átdolgozott kiadásban a legaktuálisabb információk kerüljenek bele, hiszen az eredeti szöveg 2004-ben íródott, és azóta a méregtelenítési módszer nagy változásokon ment keresztül. Remélem, hogy ezt a kiadványt érdeklődéssel fogja olvasni, és azt kívánom önnek, hogy a saját teste hihetetlen bölcsességének felfedezése közben sok szép pillanatot élhessen meg.”

   

  Amennyiben a mellékelt publikáció megszólította önt, és szeretne többet megtudni az egészségügyi problémák okairól, valamint felfedezni a megoldáshoz vezető utat, akkor szeretnénk fegyelmébe ajánlani a méregtelenítési módszer bemutatására és megismertetésére szervezett szemináriumot. A szeminárium szervezője a Joalis Hungary, amely már több mint húsz éve foglalkozik ezzel az egyedülálló módszerrel, és több tízezer elégedett ügyfele van Európa-szerte.

   

  Az információs termékek (cseppek, szirupok és kapszulák) azok számára készültek és készülnek, akik nemcsak elgondolkodnak a saját és szeretteik egészségi állapotáról, hanem aktív résztvevők akarnak lenni egészségük megtartásában. Legyen ön is egyike a Joalis család sikeres terapeutáinak. Szeretettel várjuk a szemináriumon!


  Bővebb információ: www.joalis.hu A szeminárium helyszíne: 1119 Budapest, Pajkos utca 10. Kapcsolat: +36-30-813-8676, e-mail: joalis.hu@joalis.eu, joalis.hu@gmail.com

   

   

  A könyvből és a szemináriumon megtudhatják:

  • Hogyan befolyásolják a toxinok az egészségünket és a pszichét?

  • Mi árthat nekünk?

  • Milyen lehetőségek vannak a különböző egészségügyi problémák erőszakmentes módszerrel történő kezelésére, mindezt mellékhatások nélkül?

  • Hogyan lehet újraindítani az immunrendszert?

  • Mi a kínai pentagram titka, és hol rejtőzik a szervezetünkben?

   

   

  Csatlakozzon hozzánk és ismerkedjen meg az egyedülálló információs módszerrel!

  A Joalis Hungrary intenzív nyári oktatása mindazoknak szól, akik érdeklődnek az egészségük megőrzése és a betegségek megelőzése iránt.

  A szeminárium 2019. június 27–30. között kerül megrendezésre a Velencei-tó gyönyörű környezetében, a Velence Resort & Spa szállodában. Információ és jelentkezés: www.joalis.hu, e-mail: joalis.hu@joalis.eu


  XXV. évfolyam 4. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. január

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.