Új a terápiában

Női betegségek

A biorezonancia-terápia (BRT) és mindennapi bajaink


Tavaly decemberben rendkívül érdekes előadást tartott a Természetgyógyász magazin karácsonyi rendezvényén a világhírű ezoterikus gyógyító és író: Rüdiger Dahlke. Elmondta, hogy mi férfiak milyen kevés figyelmet szentelünk legszeretettebb hozzátartozóink: anyánk, asszonyunk, lányaink egészségének. A mai rohanó, pénzközpontú világunkban sokkal többet terhelünk rájuk, mint amit elbírnak, és ami a legfőbb baj - sajnos ők sem kímélik magukat.

 

Betegség által leggyakrabban veszélyeztetett szerveik: a mell, a petefészek és a méh. Leggyakoribb panaszaik a menstruációval, a menopauzával, a szexuális élet zavaraival, a gyermek vállalásával (meddőség, terhesség, álterhesség) és szerveiken kialakuló jó- és rosszindulatú daganatokkal (ciszta, mióma, rák) kapcsolatosak.

 

Ezen betegségek hátterében mindig az érzékeny női lélek sérülései állnak.

 

A mell szimbolikus jelentése: az anyaság, a táplálás és a védelem. Minden kultúrában a nőiesség jelképe, egyaránt szolgálja a szexuális életet és az utód felnevelését. Szoros összefüggésben áll a nő önképével, a női szereppel való azonosulással. Méretének megítélése koronként változik, azonban alig akad olyan nő, akinek megfelel a sajátja. Sajnos emiatt rengetegen vetik alá magukat sebészeti beavatkozásnak - a nem kis kockázatot és a sok negatív élményt vállalva.

 

A méh szimbolikus jelentés: termékenység; az élet kezdete, "bölcsője". Az erős izomzat, amelyben benne rejlik a nő ereje, és ami a külvilág felé csak nagyon ritkán válik láthatóvá. Hozzá tartozó feladat: az anyaság megélése, a születő életnek (átvitt értelemben az új gondolatoknak is!) otthont adni, táplálni; kinyílni és életet ajándékozni (a szülés során).

 

A petefészek jelentése is ehhez kapcsolódik: ez a termékenység éléskamrája; az evolúció kincsestára, a fejlődés élő "emlékezete". Segít életet adni; saját örökségünket továbbadni; a női ciklus ritmikusságát biztosítani.

 

A menstruációs vérzés a nőiesség, a termékenység, a fogékonyság és a megtisztulás (fizikai és lelki síkon) kifejezése. A nő kiszolgáltatott ennek a ritmusnak. Engedelmeskednie kell mindannak a korlátozásnak, akadályoztatásnak, amit ez jelent. Ez az engedelmesség a nőiség egyik központi területét érinti: az odaadás képességét. Az odaadás képessége a nőiség központi tulajdonsága; minden további női képesség alapja: így a megnyílás, a befogadás, a fogamzás, az önmagába zárás, elrejtés képességéé is. Az odaadás képessége ugyanakkor az aktív cselekvésről való lemondást is jelenti. Általában a menstruációs zavar, illetve a legtöbb szexuális zavar hátterében az áll, hogy a nő "nem tud megbékélni" saját nőiségével. Az odaadás, az „egyet”-értés mindig nehéz feladat, hiszen le kell mondani az "egodominanciáról". Az egóból kell áldoznia, egy részét oda kell adnia, fel kell áldoznia.

 

A menopauza korának elérése gyakran okoz zavart a nő lelkivilágában, mert ez azt a helyzetet jelenti, amikor már nem a saját külsejével és a szexualitással, hanem az érett asszony élethelyzeteinek megoldásával kell elsősorban foglalkoznia.

 

A ciszta lelki hátterében olyan pszichés eredetű konfliktus áll, amelyet a beteg félretett (magába zárt) anélkül, hogy megoldotta vagy feldolgozta volna. A vágy tárgyát elérni nem képes, de megoldani és elengedni sem, ezért zárja be.

 

A méhben megjelenő mióma mögött nem beteljesült vagy tudattalan, gyermek utáni vágy áll. A probléma, amely ilyenkor a leggyakrabban az életkor miatt már idejétmúlt konfliktus, sajnálatos módon visszasüllyed a test szintjére.

 

A daganatos betegségek lelki hátterében az áll, hogy a beteg belső agresszivitásának kiélése nem elegendő. Nem akar foglalkozni a saját belső problémáival, inkább a külvilágban keres valamilyen "jótétre" váró feladatot. A női szerveken megjelenő daganatok a fentiek alapján értelmezhetők és mutatják azt az utat, amin a betegnek járnia szükséges.

 

Mit tehet a biorezonancia a női betegségek megoldásában? A kezeléseket a komplex terápia részeként kell alkalmazni. A Lenyo Lux külső elektromágneses jelet alkalmazó kezelőkészülékekkel elérhető a betegségben érintett szervek kezelése. Ilyenek pl.:

 

• A nők urogenitális szerveinek segítése, a női közérzet és komfortérzet javítására, a menstruációs problémák (nem csak az akut görcsök enyhítésére, hanem a felborult havi ciklus befolyásolására is).

• Szexuális zavarok esetén a szervi okokra visszavezethető vagy bizonyos élettani egységek energiaelvonása miatt tapasztalható csökkent szexuális vágy serkentésére, a szexuális teljesítőképesség minőségének javítására, a napi gondok okozta libidócsökkenés ellensúlyozására, idegrendszeri eredetű csökkent nemi vágy serkentésére.

• A gerontológiai (öregedésgátló) kezelés testünk informatikájának és ezáltal a szervezet fiatalon tartására, az adaptációs folyamatok harmonizálására, az anyagcsere melléktermékeinek sikeresebb eltávolítására.

• Lehetőség van az öt elem tan és a csakrák működése szerinti kezelésre.

A külső gerjesztett EM tér hatása harmonizálható a Mobile CellCom készülék belső, saját EM jelet terápiásan alkalmazó egyidejű kezelése esetén.

 

A Mobile CellCom kezelések a következőkben jelenthetnek segítséget:

• Az emlőszövet akut és gyulladásos folyamatai.

• A hormonrendszer rendellenességeinek kiküszöbölése, beleértve a szexuális hormontermelést is.

• Libidóproblémák kezelése, potencianövelés.

• Menstruációs eltérések, görcsök, a menopauzához kapcsolt szindrómák.

• A várandósság ideje alatti folyamatok normalizálása.

• Női szervek rákterápiája, tumorok, ciszták, miómák kezelése.

• Vaginális flóraproblémák, gombakezelések, beleértve a candidát is. 

Varga Sándor
XII. évfolyam 10. szám

Címkék: biorezonancia-terápia, női betegségek

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.