Új a terápiában

Öngyógyító módszer az allergia kezelésére

Eredményesnek bizonyult az elmúlt öt évben a mágnesterápia és az akupunktúra kombinálása

Valódi telitalálatnak, kézenfekvő és nagyszerű gondolatnak nevezte dr. Faragó László főorvos az akupunktúrás kezelés négyezer éves gyakorlatának kombinálását a modern mozgásszervi fizikoterápiában már bizonyított mágnesterápiával. Öt év tapasztalata azt igazolja, hogy a Magnapress mágnesterápiás öngyógyító készülék óriási segítség a fájdalom és számos betegség kezelésében. A tapasztalatokról nemrég betegek és orvosok számoltak be az Életfa Egészségvédő Központban.


Bakosné Bikki Tímea több mint egy évtizede küzdött súlyos allergiával.

 

- Mindent kipróbáltam, de csak ideig-óráig hatott - mesélte lapunknak Tímea. - Folyt az orrom, viszketett a szemem, bizonyos időszakokban alig tudtam elmenni otthonról. Amióta a megadott akupunktúrás pontokat kezelem a Magnapresszel, azóta nem jelentkeznek a tünetek az allergének megjelenésekor sem. El nem tudom mondani, milyen szenvedéstől szabadított meg ez a készülék!

 

A Magnapress két részből áll: van maga az eszköz, ami meghatározott gaussértékű irányított mágnesnyalábot generál, és a hozzá tartozó kezelési útmutató, amely tartalmazza a kívánt eredmény eléréséhez szükséges akupunktúrás pontkombinációkat.

 

- A készülék alkalmas fájdalomcsillapításra, méregtelenítésre, az egészséges testsúly beállítására, és 150-féle elváltozás, így az allergia kiegészítő kezelésére - mondta el Kövesdi Natália, az Életfa Egészségvédő Központ igazgatója.

 

A negyven éve praktizáló dr. Faragó László fül-orr-gégész és audiológus főorvos, igazságügyi orvos szakértő egy ismerőse révén találkozott a készülékkel.

 

- Fontos elmondanom, hogy a Magnapress eszközzel kapcsolatosan semmiféle érdekeltségem nincs, és az alternatív gyógymódokat mindig szkeptikusan fogadtam - mondta a főorvos. - A készüléket egy kollégám özvegye adta a kezembe. Sikerült vele enyhítenem először a feleségem fogtranszplantációs fájdalmait, majd egy betegemtől kapott övsömört kezeltem eredményesen, ezt követően pedig korrekten összeválogatott betegmintán kezdtem alkalmazni. Tapasztalataim szerint a Magnapress hatásdifferenciált, az alkalmazás eredményessége egyénenként eltérő, de minden alkalommal pozitív irányú. Negatív tapasztalataim egyetlen betegnél sem voltak, káros mellékhatás nem ismeretes. Egy 17 éves lány lóbabnyi orrpolipja - ami allergiás reakció következménye - a nyolcadára zsugorodott, míg egy fiatalemberé teljesen felszívódott. A Magnapress kitűnő kiegészítő kezelés orrdugulásra, orrfolyásra. Ez azért is nagyon fontos, mert így megkímélhető a beteg az e célból alkalmazott, szteroidokat tartalmazó orrspray-k káros mellékhatásaitól.

 

Deák Andrea gyerekkori asztmával küszködött, amit egy krónikus székrekedés és migrén kísért.

 

- Hosszú évek során mindent kipróbáltam. Miután az S. O. S. pontokat kezeltem a Magnapresszel, gyorsan rendeződött a székrekedés, elmúltak a migrénes rohamaim, egy idő után enyhültek az asztma tünetei. Férjemet a gerincsérv okozta fájdalom miatt kezeltem, fájdalmai enyhültek, panaszai néhány hét után megszűntek. A gyermekorvos engedélyével alkalmazom a készüléket az ötéves Vikimnél is.

 

Pásti Györgyi eredetileg a testsúlybeállító programot alkalmazta, szépen be is indult a fogyás, ám egy különös „mellékhatásra" figyelt fel. - Mindaddig százas papírzsebkendő-csomagokkal közlekedtem, olyan erős allergiám volt. Ahogy fogytam, úgy kellett egyre kevesebb zsebkendő. Végül nem is a mínusz hat kilónak örülök a legjobban, hanem annak, hogy megszűnt az allergiám, és azóta se jelentkeztek a tünetek. (x)

Z. Sz.
XV. évfolyam 8. szám

Címkék: Magnapress, mágnesterápia, öngyógyítás

Aktuális lapszámunk:
2020. január

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.