Új a terápiában

"Parlagfű-boszorkányírtás" helyett!


Kedves zöld hajú (remélem, nem "zöldfülű"!), könnyes, bánatos, szenvedő szemű fiatal barátom, aki a plakátokról nézel ránk, a képernyőről szólsz hozzánk! Ugye tudod, ha nem borotválod le a hajad, ahogy a parlagfüvet, akkor sem kell szenvedned!

 

Feltéve, ha nem tekinted a parlagfüvet boszorkánynak, első számú közellenségnek az allergiádban! Igaz, hogy mindig kellettek boszorkányok, amivel a közönséges halandót meg lehetett félemlíteni. De te már a huszonegyedik század fiatalja vagy, és tudod, hogy ha együtt rezdülsz a természettel, melynek része, alkotója vagy, akkor meggyógyulhatsz, sőt meggyógyíthatod a környezetedet, és nem a parlagfű kiirtásával, mert az mindig is ott volt a környezetedben, hanem az immunrendszered megerősítésével, tested és környezeted agyonvegyszerezése helyett annak ápolásával, a külső-belső energiaforrások használatával!

 

Igazad van abban, hogy a parlagfű agresszív gyomnövény, de te magad is láthatod, hogy évtizedes irtása semmire sem vezetett. Az irtásnál sokkal eredményesebb módszert alkalmaznak Ausztriában, ahol szelíd módszerrel "kiszorították" haszonnövényekkel, azaz nem hagytak "parlagon" területeket, s így sikerült az országot parlagfű-mentesíteni. Igen ám, de az allergiások száma így sem csökkent! Hogy is van ez akkor? Mert aki azelőtt parlagfűre volt korábban érzékeny, az mára a gabonára vagy a macskaszőrre stb. lett az. Ilyen alapon akkor most a gabonát is meg a macskákat is irtsuk ki?! Érthető ugye, hogy nem a parlagfű vagy bármely más allergén a főbűnös, mivel a bajok oka a te szervezetedben, az allergiás szervezetében keresendő! Ez az ok pedig a megbetegedett, kisiklott, falsul működő immunrendszer. Az allergia civilizációs betegség, évről évre nő a nyugati féltekén a betegek száma, a szakemberek jóslása szerint 2025- re minden második (!) ember allergiás lesz. Feltéve, ha hagyjuk ezt! Ha tovább szennyezzük a „pénzdémon” követőiként környezetünket, ha tovább vegyszerezzük műételekkel, "ellenszerekkel" a szervezetünket.

 

De lehet ezt másképp is: pl. ha változtatunk szemléletünkön, életmódunkon, és elfogadjuk, hogy a természet részeként elsődlegesen biológiai lények vagyunk, nemcsak társadalmiak. Ha megadjuk szervezetünknek, amire szüksége van, a pihenést, az egészséges, biológiai táplálékot, azaz ha táplálkozunk is, nemcsak fogyasztunk (megfelelő mértékben vitaminok zsírok, ásványi anyagok, szénhidrátok felvétele), ha eleget tartózkodunk jó levegőn és rendszeresen mozgunk, ha ügyelünk lelkünk tisztaságára, akkor akár meg is előzhetjük a bajt.

 

Ha már allergiás lettél, akkor is van megoldás! Te is tudod, a remény hal meg utoljára!

 

Az allergiából való meggyógyulás azonban már évtizedek óta nemcsak remény, de alternatíva! Kicsit tovább tart, mint egy antihisztamint bekapni vagy a „zöldet” lenyírni, azonban hosszú távra kifizetődő, nemcsak neked, mert meggyógyulsz, de az OEP-nek is, és az orvos sem marad kenyér nélkül. Mindezt egyszerűen, természetesen, holisztikus szemlélettel, ahogy a világunk is holisztikus, no meg energetikai működésű.

 

A Voll-módszerrel, mely szintén holisztikusan, akupunktúrán és homeopátián alapul, összekapcsolva a keleti és a nyugati medicinát, évtizedek óta ki lehet mutatni az immunrendszert terhelő gócokat, illetve az ezeket eredményező okokat. A szervezet informatikai vizsgálataként is felfogható e módszer. Természetesen nem nélkülözi az eddigi morfológiai, laboratóriumi és egyéb szakorvosi vizsgálatokat, de csodálatosan kiegészíti, sőt tökéletesíti a diagnosztikát, nemcsak az allergia okainak felderítésében, de egyéb krónikus, gyógyíthatatlannak tartott betegség okának kiderítésében is, így segítséget nyújt egyéb szakorvosi teendőkre rávilágítani. Sőt, a gyógyulást eredményező természetes, nem kémiai úton ható homeopátiás-izopátiás szerek is kitesztelhetők vele személyre szabottan, hiszen nem a betegséget, hanem magát a beteget kell meggyógyítani.

 

Kedves fiatal, zöld hajú barátom! Ne félj, ne bánkódj, higgy benne, hogy meggyógyulhatsz, csak változtass egy kicsit a szemléleteden, az életmódodon, ne higgy el mindent, amit mások mondanak, győződj meg róla magad, és legfőképpen ne hagyd magad megfélemlíteni, mert valóban, még bírságot sem kell fizetned, legfőképpen magadnak, öregkorodban, hogyha egészséges, teljes életet éltél! (x)

 

Sok szeretettel,

Dr. Kecskés Gabriella
XII. évfolyam 9. szám

Címkék: Medic-Poliklinika

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.