Új a terápiában

Segítség a lélek gondjaiban

Az első lépés a lelki gyógyulás útján a megértés

  Leleményes és meghökkentő, de a modern korhoz nagyon is illeszkedő találmánnyal állt elő Domján András. Az Inversum egy online terápiás rendszer, amellyel ki-ki önmaga, a saját otthonában és ütemében végezheti el azt a lelki munkát, amire szüksége van. Megszabadulhat félelmeitől, fóbiáitól, javíthatja emberi kapcsolatait, foglalkozhat egészségügyi problémáinak lelki hátterével. Mindezt úgy, hogy senki előtt nem kell kitárulkoznia – igaz, önmagához nagyon őszintének kell lennie!


   

  Domján András hipnoterapeuta és Agykontroll-oktató. Volt honnan merítenie: édesapja Domján László orvos, aki Magyarországra hozta az Agykontrollt, édesanyja pszichológus. 2010-ben ismerkedett meg a hipnózis módszerével, amit a kanadai HTIA (Hypnotism Training Institute of Alberta) képzésein sajátított el, majd hipnoterapeutaként kezdett dolgozni.

   

  Mindig is érdekelték azok a lelki folyamatok, amik lejátszódnak az emberekben, és főként az, hogyan lehet őket boldogabbá tenni. – Egy idő után be kellett látnom, hogy az időm és az energiám véges – válaszolja arra a kérdésre, mi adta az ötletet az Inversum megalkotásához. – Már fél évre előre sem tudtam időpontot adni, az emberek viszont azonnali segítségre vágynak. És akkor beugrott egy ötlet: eddigi tapasztalataim és tudásom alapján létre kell hozni egy olyan lehetőséget, hogy ők maguk éppen úgy dolgozhassanak lelki gondjaik megoldásán, a gátló blokkok feloldásán, mintha ott lennék. Ez talán lassabb és szelídebb módszer, de az első fél év azt bizonyítja, hogy hatékony.

   

  Az ötletet a technikai megvalósításhoz azok a kalandkönyvek adták, amiket úgy lehetett olvasni, hogy az olvasó döntött, merre folytatódjon a történet, így a számtalan elágazással többféle meséhez juthatott, kedve szerint. Az Inversum is ilyen: ki-ki a maga választásai és döntései szerint halad, a maga ütemében dolgozik a saját lelkével, tudatalattijával. Amikor az ember meglátogatja az oldalt – melynek alcíme: érzelemmanagement –, először általános információkat talál arról, hogyan működik ez a módszer, azután ingyenesen regisztrálhat, és megnézheti, kipróbálhatja. Aki tagként regisztrál, az talál egy részletes útmutatót, hogyan oldhatja meg az általa kiválasztott problémát. Hat témakörben kínál fel a rendszer oktatófilmet: család, párkapcsolat, munkahely, egészség, félelmek, gyász.

   

   

  A cikk folytatását a Természetgyógyász Magazin decemberi lapszámában olvashatják!

  Z. Sz.
  XXV. évfolyam 12. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. augusztus

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.