Új a terápiában

Támad a Mars!... vagy a pollenek?


 

Kivirágzott a természet, ez igazi bolygóközi invázió! A fák, bokrok színpompája és annak galaktikus cirkálói egyenesen a Csillagok háborúja legújabb epizódjait tárja az allergiások elé – élőben! Ez maholnap minden második embert érint a civilizált országokban…

 

Az allergia leggyakoribb, régóta ismert formája a szénanátha, azaz az allergiás nátha, mely az orr és a szem nyálkahártyájának gyulladásával jár. Ennek kiváltó oka a tavaszi, nyári hónapokban a fák, füvek, cserjék, gyomok pollenjei. Veszélyt a szélporozta növények jelentenek, melyek virágzásuk idején nagy tömegben juttatják pollenjeiket a levegőbe. A meleg, száraz idő kedvez a virágporok terjedésének, s a szél segítségével akár több száz kilométerre is eljuthatnak a pollenszemek. Az anticiklonok idején is magasabb pollenkoncentrációval kell számolni.

 

Az első agresszív polleneket tavasszal a mogyoró, az éger, a szilfélék, majd később a nyár, nyír, a bükk, a fűz és a tölgy bocsátja ki, hadba vonultatva ezzel a Föld-lakókat, különösen a „civilizált országokban”, hiszen ma már tudott, hogy az allergia „civilizációs ártalom”! A kora nyári tüneteket leginkább a fűfélék (perje, pázsit) és a különféle gabonák okozzák. A közhiedelemmel ellentétben a nyárfa májusban szállongó fehér termése nem allergizál. A késő nyári allergiát (július, augusztus, szeptember) a gyomnövények okozzák. Először a lándzsás útifű, a fekete üröm, majd a hazánkban legelterjedtebb parlagfű virágzik. Ez utóbbi számít a legagresszívabbnak a NOX19-es galaktikus cirkálótípusok között. Július végén, augusztus elején kezd virágozni, és csúcsideje augusztus végén, szeptember elején van, de a galaktikus invázióval egészen a kezdeti fagyokig kell számolni! A legagresszívabb allergénnek tartjuk, mert a legsúlyosabb tüneteket okozza.

 

A szénanátha-támadás enyhébb tüneteivel, mint pl. gyakori tüsszögés, orrfolyás, váladékcsorgás a garatban, még nem fordulunk orvoshoz, pedig érdemes! Az állandó bőséges vizes orrfolyás, orrdugulás, tüsszögés, orr-, garat-, szemviszketés, könnyezés egyértelműen a szénanátha jele. Feltétlenül tanácsos szakemberhez fordulni, annál is inkább, mert a szénanátha gyakran vezethet asztmás rohamokhoz. Ennek egyértelmű tünetei a torokkaparás, köhögés, sípoló légzés, fulladás. Az asztmás roham pedig életveszélyes állapot!

 

Az allergéntámadás kimutatása történhet bőrpróbával, történhet vérből, de történhet biofizikai elven működő módszerrel is, a Voll-módszerrel. Nem árt tisztázni, hogy mi váltja ki a tüneteket. Azonban fontos felhívni a figyelmet, ez nem elegendő! Ki kell deríteni, mi van a szénanáthás beteg szervezetében. Mik azok a lelki, kémiai, fizikai mikrobális ágensek, melyek a pollenallergiások immunrendszerét terhelik, s melyeknek következtében az a természetes környezetére túlérzékenységi reakcióval válaszol?!

 

Erre kiváló eljárás a Voll-módszer, mely összekapcsolja a keleti és nyugati medicinát, az embert egészében, holisztikus szemlélettel vizsgálja. Nemcsak a betegség okai deríthetőek ki alkalmazásával, vagyis a szervezetben lévő gócok, amelyek a betegség kialakulásához vezettek, de tesztelhetők a gyógyulást eredményező homeopátiás szerek is, tehát a terápia individuálisan. Egyúttal a módszer kényelmes, gyors, fájdalmatlan. A homeopátiás-izopátiás szerek természetes anyagból készülnek, és nem kémiailag, hanem biofizikailag fejtik ki hatásukat. Természetesen egyéb szakorvosi vizsgálatra, beavatkozásra (gégészeti, allergológiai, fogászati, belgyógyászati, tüdőgyógyászati stb.) szükség lehet, mert a szervezetben minden összefügg, s mert az allergia és a szénanátha is a szervezet egész betegsége! Azonban e hatékony, alapos és eredményes diagnosztikai és gyógyító módszer által türelemmel véglegesen meggyógyítható az allergia, és az ismeretlen eredetű krónikus betegségek, mint a hajhullás, ízületi gyulladások, bőrbetegségek, emésztési panaszok, colitis ulcerosa, autoimmun-betegségek stb. Vagyis nem kell mindjárt Mars-támadástól tartani a tavaszi pollenvirágzás idején, hiszen a növények és minden egyéb dolog eddig is itt voltak a környezetünkben, mi változtunk meg az agyonsterilizált, agyonvegyszerezett, nagyon modernné alakított szupergalaktikus környezet miatt! A Voll-módszer és némi határozott életmód-változtatás segítségével azonban igenis véglegesen sikerülhet megszabadulnunk a bolygónkon továbbra is cirkáló „betolakodóktól”, sőt, akár még békés együttélésre is számíthatunk, ha képesek vagyunk immunrendszerünk megerősödése által saját magunkat erős és boldog, bolygón belüli és bolygóközi támadásokkal szemben is immúnis Föld-lakókká alakítani! Ehhez kívánok nagyon sok sikert, és egy élvezetes szép tavaszt a KGO-410-es űrbázisról! (x)

 

 

 

Dr. Kecskés Gabriella
XIII. évfolyam 6. szám

Címkék: Medic-Poliklinika

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.