Új a terápiában

Tessék meggyógyulni

Van remény!


  Tisztelt Kételkedők! Régi motoros vagyok én már a mindenféle krónikus nyavalyával küszködők, de valójában a gyógyult boldog emberek táborában is, hiszen rajtam is, mint Döbrögin, háromszor verte el a port valamilyen krónikus kórság, és mindháromszor sikerült véglegesen meggyógyulnom belőle!

   

  Azt sem tudom, melyikkel kezdjem?!

   

  Menjünk talán mégis időrendi sorrendben!

   

  19 évesen húgyhólyaggyulladással és ezt megfűszerezve egy súlyos nőgyógyászati candidafertőzéssel indítottam. Ugye nem kell ecsetelnem azt az égő fájdalmat, viszketést, amit mindez okozott, állandó vizelési ingerrel, és vizeletürítéskor még elviselhetetlenebb kínokkal?! Orvostól orvosig jártam, egyik antibiotikumot kaptam a másik után, és egyre szélesebb spektrumúakat, amitől persze súlyos emésztőrendszeri károsodást is szenvedtem, teljesen tönkrement a gyomrom-bélflórám, de semmi nem használt. Ha nem hatott az adott gyógyszer, felírtak másikat, erősebbet, de hasztalan! Valamelyest enyhített a megfelelő étrend beállítása, a vízhajtó és hólyagerősítő teák. Sőt, az étrendtől és a természetgyógyászati tanácsok hatására sikerült a gombás fertőzést szinte teljesen tünetmentessé tenni, de a végső gyógyulás hátravolt még.

   

  Csalódott is voltam, mert pénzt, időt nem kímélve mindent bevetettem a gyógyulásom érdekében, és senki sem tudott igazán segíteni. Egy nagyon kedves ott gyógyult rokonomtól hallottam a Medic-Poliklinikán történő, a hagyományostól eltérő módszer, a Voll-módszer alkalmazásáról, melynek segítségével a betegségek okaira sikerül választ találni, és így az okok megszüntetésével véglegesen és szelíd módszerrel megszabadulni a krónikus nyavalyák tömegétől. Nos, nem volt már mit vesztenem, elmentem hát a klinikára, ahol alaposan kivizsgáltak a Voll-féle hagyományos kínai akupunktúrán és homeopátián alapuló elektronikus diagnosztikai módszerrel. Jó érzés volt végre azt tapasztalni, hogy határozottan tudták, mik a „nyavajáim” okai, és hogy célzottan ezen okok megszüntetését kezdeményezték homeopátiás gyógyszerekkel, amit több hónapon keresztül türelemmel kellett szednem, mindenféle egyéb utasítás betartása mellett, de nagyon megérte! Már az első hónapban észrevehető volt némi javulás, a kúrák végére pedig teljesen gyógyultnak nyilváníttattam!

   

  Ekkor azonban még nem tudtam a készülődő vesekövemről, ami még ennél is érdekesebb gyógyulási történet, és amit szintén a Medic-Poliklinikának köszönhetek. Úgy tíz évvel ezelőtt egy embertelen fájdalommal járó hirtelen vesegörcs miatt a mentő szállított be a kórházba, ahol az ultrahangvizsgálaton furcsa módon semmit nem találtak. A vesevizsgálaton kiderült, egy kagyló formájú, lapos, megbúvó vesekőszerű képződményt találtak nálam, amit alig lehetett észrevenni, érezni annál inkább, ugyanis helyváltoztatáskor elképesztő görcsöket okozott. Én azonban a kórházi hazamenetelem után ezt sem akartam a véletlenre bízni, és elmentem a klinikára, Voll-vizsgálatra. Kiderült, valóban indokolt volt a vesevizsgálat, és a speciális homeopátiás-izopátiás kúrát külön kellett megrendelnünk, annyira egyedi esetnek számítottam. Amint elkezdtem szedni a kúrámat, azonnali javulás állt be nálam, és összesen még egyetlenegy vesegörccsel megúsztam, ami épp elviselhető volt, és ami talán attól is lehetett, hogy a homeopátiás szerek először felerősítik a tüneteket. Az orvoscsapat a Medic-Poliklinikán ennek ellenére hat teljes hónapig „nem engedett a negyvennyolcból”, és nem volt mese, szednem kellett továbbra is a szereimet, és be kellett tartanom az előírt szabályokat. Valamit valamiért! Ha belegondolok, meg is operálhattak volna! De nem kellett, sőt, ma már híre-hamva nincs vesetünetnek nálam, hiszen a speciális kúra segítségével a betegség okait szüntettük meg!

   

  De még hátravan az utolsó szenvedés- és gyógyulástörténetem, itt már csak nem fejezem be, elmesélem ezt is! Látászavarokkal kezdődött, és állandó migrénnel, nyomással a homlokomban. Folyamatosan ráncolnom kellett a homlokomat, nagyon kellemetlen érzés volt. A végén olyan erős fejfájással küszködtem, hogy ha megmozdítottam a szemem, akkor is fájt. Először megint kémiai gyógyszereket írtak fel nekem, amik egyáltalán nem hatottak, és az orvosok semmit nem tudtak megállapítani nálam. Mit gondolnak, mit csináltam második körben? Igen, jól gondolják, időpontot kértem a „Medic”-en! A Voll-vizsgálaton kiderült, arc- és homloküreg-gyulladásom van. Az alapos kivizsgálás után megkaptam a személyre szabott homeopátiás-izopátiás kúrámat, amitől 4-5 nap múlva olyan borzalmas fejfájásom kezdődött, hogy alig bírtam elviselni. A doktornő azt mondta, ez jó jel, kitartás, azaz felerősödtek a tünetek, tartsak két nap szünetet, de utána szedjem tovább! Így történt! Egy héten belül teljesen tünetmentessé váltam, és természetesen nem engedték meg, hogy abbahagyjam a szerek szedését, csak jó pár hónap után. Ekkor váltam egészség- és homeopátia-fanatikussá, sőt annak is fanatikusává, hogy a betegségek okait kell megtalálni, és nem a betegséget kezelgetni évek hosszú során át. Inkább egyszer több időt beleinvesztálni, mint annyi évet a betegségbe! Nagyon sokat köszönhetek a szemléletnek és a kitartásnak is, amit sikerült elsajátítanom, és ugyanezt a szemléletet, hitet kívánom a gyógyulni vágyóknak!

   

  Elcsépeltnek hangzik, de higgyék el, nem az a következő mondat: Türelem rózsát terem! Vagy egészséget?! (x)

   

  Nagyon sok szeretettel, Morvai Viki (1974)

  szerk: Szőke Orsolya
  XIII. évfolyam 12. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.