Új a terápiában

Új dimenziók a rákterápiában

A Cytotron megtanítja meghalni a daganatsejteket

A daganatkezelés legfejlettebb technikái az egészséges sejteknél normálisan működő sejthalálprogramot viszik át sikeresen a daganatsejtekre. Így azok azelőtt pusztulnak el, hogy osztódni tudnának. A daganatnövekedés megreked, a gyorsabban elhaló sejtek maradványainak eltávolítására pedig nagyszerűen alkalmazhatóak a biológiai daganatkezelés monitorozási és méregtelenítő módszerei. A beteg időt nyer, hogy felismerje és megtanulja, hogyan segíthet még mindezeken túl önmagán. Megértheti betegsége kialakulásának szellemi-érzelmi- fizikai összetevőit, és valódi holisztikus gyógymódban részesülhet, mellyel a későbbiekben elkerülheti, hogy újra megbetegedjen. Nincs kapkodás, kétségbeesés, hiszen az optimális kezelés kidolgozására jut idő. Végre ismét összefoghat a klinikai orvoslás a komplementer gyógyítással a betegek javára.


Világszerte ismert és elterjedt a modern medicina egyik leghasznosabb képalkotó eljárása, az NMR - magmágneses rezonanciaspektroszkópia. Ez a legfejlettebb olyan technika, mely nem károsítja a szervezetet, miközben a legrészletesebb információkat kaphatjuk meg belső szerveinkről. Mára olyan különleges berendezések működnek (Open Sky MRI), hogy nem is kell befeküdni egy keskeny csőbe ahhoz, hogy a vizsgálat megtörténjék, hanem egy szobában ülve, egy speciális mellényben is bemérhető az adott személy, és a vizsgálat elvégezhető. Ez az eredmény is lélegzetelállító és lelkesítő! Az elkövetkezendő évek nagy fejlesztése lesz világszerte az ilyen eszközök telepítése a legnagyobb forgalmú klinikákra.

 

A diagnosztikai profil mellett több évtizede folynak kutatások abban az irányban, hogy ezt a jelenséget hogyan lehetne gyógyítási célra is felhasználni.

 

Indiában közel 20 éves intenzív kutatási program eredményeként már egy évtizede elkezdődött a klinikai szintű adatgyűjtés egy új módszerrel kapcsolatban. A módszerhez egy újonnan fejlesztett high-tech berendezés tartozik, ami speciálisan kódolt mágnesrezonanciás tereket képes tartósan létrehozni, amit a szervezeten belül tetszőlegesen lehet fókuszálni. A berendezés neve: Cytotron.

 

A Cytotron berendezés külsőre hasonlít a diagnosztikai párjához, de a tudása az, ami igazán lélegzetelállító. Ez a készülék elemi részecske szinten, kvantumfizikai dimenzióban tud "társalogni" a szervezetünket felépítő élő anyaggal.

 

Ezen a szinten minden egyes molekulánk különbözik egymástól, még az azonos szerkezetűek is. A vegyszerek, gyógyszerek a molekuláinkkal tudnak kapcsolatba lépni. Ezek a folyamatok is elképzelhetetlenül gyorsan zajlanak le. Az idő eme rendkívül kis tartományában, az úgynevezett nanoszekundumos gyorsaságban történnek a molekulák közötti kölcsönhatások.

 

Ennél milliárdszor gyorsabban és még kimondhatatlanabb sebességtartományban léteznek azok az elemi részecskék, melyekre a Cytotron hatni tud.

 

 

A Cytotron projekt irányító fejlesztője dr. Rajah Vijay Kumar. 20 éve saját bokatörése gyógyítására fejlesztette ki az első 2 fejes készüléket, amivel teljes gyógyulást ért el

 

Ez a gyorsaság és pontosság az internetes levelezésünkhöz hasonlítható, míg a gyógyszerek a palackpostához. És láthatjuk, hogy elegendő egyetlen levél az interneten, ami, ha jól ismerjük a címzést és van megfelelő kapcsolatunk, akkor azonnal célba ér. A palackpostából sok milliót kell elküldenünk, hogy legalább egy oda is eljusson, ahová küldeni akartuk. A gyógyszerekből is pazarlóan sokra van szükség, hogy a célszervbe kerüljön, míg a többi a szervezetet terheli, adott esetben akár mérgezi is.

 

Ez a tudósítás a degenerációs üzemmóddal kapcsolatos. A Cytotronnal ebben az üzemmódban a daganatos betegeket lehet kezelni. Az elmúlt évek során összegyűjtött eredmények ismeretében ez a kezelés egyedülálló a mai daganatkezelés eszköztárában. A betegek fájdalommentes kezelésben részesülnek, mellékhatás nélkül, szenvedésmentesen léphetnek a gyógyulás ösvényére. A megfigyelések szerint bizonyos esetekben akár egy hónapi intenzív kezelés elegendő lehet többszöri áttétekkel terhelt daganatos beteg számára, hogy a daganata eltűnjön a szervezetéből. Az oly sokszor rettegett állapotok, mint agyi daganat vagy áttét, egy belső szervben keletkezett daganat szétszóródása az egész szervezetben – ezzel a módszerrel új reményt adva kezelhetővé válik.

 

Már Szent-Györgyi Albert, Nobel-díjas tudósunk is arra hívta fel a figyelmünket, hogy a megoldás valami nagyon egyszerű dolog kell, hogy legyen. Mi történik a Cytotron-kezelés során, kevésbé tudományosan, még éppen érthető nyelven megfogalmazva?

 

 

A módszerhez egy újonnan fejlesztett high-tech berendezés tartozik, ami speciálisan kódolt mágnesrezonanciás tereket képes tartósan létrehozni, amit a szervezeten belül tetszőlegesen lehet fókuszálni

 

A degenerációs üzemmód információkat ad át minden részecskének. Ez az információ a sejthalálért felelős molekulák számára biztosítja a normál aktivitást: azaz azt mondja a sejteknek, hogyha eljön az időd, tudj meghalni!

 

Ezt az információt olyan meghatározó módon adja át minden sejtnek, hogy ebből a daganatsejtek is "megértik", hogy az állapotuknak megfelelően viselkedjenek, azaz haljanak meg, mielőtt ismét szaporodnának.

 

Ilyen egyszerű! A Cytotron megtanítja meghalni a daganatsejteket, azaz rendet teremt. Az egészséges sejtek számára ez az információ semmi újat nem tartalmaz. Ők eszerint élnek és működnek. A szervezet nagy hierarchiájában minden sejtnek rendelt ideje van. Ez az egészség alapfeltétele: sem előbb nem halhatnak meg a sejtjeink, sem a rendelt időnél tovább nem élhetnek. Mindkettő eltérés súlyos egyensúlyvesztéssel, betegségek kialakulásával jár.

 

Úgy tűnik, hogy erre a nagyon egyszerű megoldásra hétköznapi körülmények nem elegendőek. Ehhez szükséges a Cytotron, ami ellentmondást nem tűrően utasítja rendre a daganatsejteket. A hightech végre a segítségünkre van! Ez a módszer nagyon alapos kvantumfizikai felkészültséget kíván, és a technikai felszereltség sem mindennapos, ami a fejlesztéshez és a működtetéshez is szükséges.

 

Karácsony Ferenc indiai tartózkodása során részt vett a kutatók csapatmunkájában, melynek hatására Magyarországon is hamarosan üzemelni fog egy Cytotron készülék

 

Miért éppen Indiában tudták a módszert létrehozni? Ehhez tudnunk kell néhány kevésbé ismert tényt is: India a világ legdinamikusabban fejlődő országainak egyike. Számítástechnikai ipara, különösen a szoftverkészítés a világon a legfejlettebb kapacitással rendelkezik. Bangalore, a város, ahol a Cytotront kifejlesztették, 10 év alatt 2 milliós lakosúból 10 milliós metropolisszá fejlődött, és a 10 millió emberből 3 millió programozó dolgozik a városban. Ez az indiai Szilíciumvölgy. Elképzelni nemigen lehet, hogy ez mi mindent jelent. Nagyon sok fejlesztés, nagyon sok eredmény otthona ez a város.

 

A fejlesztési eredmények egyenként is csodálatosak, és együttesen beláthatatlan, hogy milyen változásokat képesek az elkövetkezendő években generálni világszerte. Mindez igen komoly gazdasági potenciált is jelent, és nem tudhatjuk, hogy az elkövetkezendő években el akarnak-e jutni oda, hogy a mai gyógyszeripar fejlesztési irányait a kezükbe vegyék. Ahogy a brit acélipar és autógyártás (Jaguár, Rover) indiai tulajdonban van, ugyanúgy oda kerülhetnek egyes gyógyszergyárak, hiszen USA és az EU egyaránt adósa Indiának.

 

Az orvos-természetgyógyász tapasztalatai

Dr. Karácsony Ferenc holisztikus orvosként közel három évtizede foglalkozik méregtelenítő módszerekkel és biológiai daganatkezeléssel. Kezdettől fogva állítja, hogy nem a betegségek ellen kell küzdeni, hanem az egészségért.

 


A készülék elemi részecske szinten, kvantumfizikai dimenzióban tud „társalogni” a szervezetünket felépítő élő anyaggal

 

Valami ellen küzdeni mindenkori lépéshátrányt eredményez, míg valamiért tenni sokszor igen gyorsan lépéselőnyt kovácsol - mondja Karácsony doktor. - Ez a stratégia számos olyan módszert alkalmaz, mellyel a daganatok eddig is legyőzhetőek voltak. A legjelentősebb terápiás irányok egyikének a Gerson-terápia bizonyult, mellyel 2-3 év alatt le lehet győzni a daganatot a szervezet egészséges oldalának megerősítése révén. Az összes módszerre mégis az jellemző, hogy a betegek szűk csoportjához jutnak el az információk. Közülük többen a vállalni szükséges terhek és kötöttségek miatt távolodnak el a reménykeltő lehetőségtől, így csak a legelszántabbak részesülnek a gyógyulásban.

 

A Cytotron-projekt irányító fejlesztője dr. Rajah Vijay Kumar, aki több fejlesztés atyja, egyes kollégái már most India büszkeségének tartják, és akár több Nobel-díj várományosának. 20 éve saját bokatörése gyógyítására fejlesztette ki az első kétfejes Cytotront, amivel teljes gyógyulást ért el. Cytonics címmel két éve adta ki könyvét angol nyelven, melyben a módszert, annak tudományos hátterét nemes egyszerűséggel, jól érthetően mutatja be.

 

Az indiaiakra általában jellemzően barátságos, közvetlen, szerény ember. Ugyanakkor rendkívül sokoldalú és alapos. Legalább nyolc nyelven anyanyelvi szinten beszél.

 

A betegek fájdalommentes kezelésben részesülnek, mellékhatás nélkül

 

Karácsony Ferenc indiai tanulmányútja idején sikerült előrébb mozdítani azt a csapatmunkát, aminek hatására remélhetőleg a közeljövőben Magyarországon is be lehet üzemelni majd az első Cytotront. Dr. Rajah Vijay Kumar munkacsoportjával egy újabb együttműködési irány is kialakult, amelyben a magyarok holisztikus állapotmonitorozási programját is beépítik a rendszerükbe. Ezzel a korábbi többéves teljes felépülés ideje erősen lerövidülhet.

 

Az elmúlt évtizedek itthoni munkája gyümölcseként megalkottuk az S3-rendszert: Scan-Flow-Solution System, ami magyarul annyit jelent, hogy először többféle eszközzel mérünk, az eredmények segítségével egyfajta áramlatélményt teremtünk, ahol a megoldások újabb alternatívái rajzolódnak ki - magyarázza Karácsony Ferenc. - A rendszer alkalmazása során, holisztikus szemléletben, a legfejlettebb technológiai eszközöket használjuk. Ezt a monitorozási rendszert alkalmaztam betegem mindennapos ellenőrzése során. Így volt lehetséges, hogy a 46 éve inzulinfüggő, daganat miatt kétszer operált, és több alkalommal kemoterápiás kezelésben is részesült páciensem kórházi segítség nélkül kezelhető volt teljes egy hónapon keresztül, amíg Indiában voltunk.

 

Dr. Karácsony Ferenc páciense a fenti diagnózisokon túl elszánt, szívós, rugalmas, határozott és gyors ember, akiben megvolt a bátorság is, hogy elsőként vállaljon ilyen utat. Papírforma szerint mostanában volna esedékes, hogy a daganata ismételten kiújuljék. Ehhez képest az ottléte során az inzulinadagját a felére lehetett csökkenteni, miközben fizikai állapota a kezdeti igen rosszból már három hét után kifejezetten erőssé vált. Terve szerint a mostani előkészítő időszakot követően a Gerson-terápiába is belevág. A páciens ilyen módon való jellemzése holisztikus értelemben része a diagnózisnak és a terápiának egyaránt. Enélkül nem lehet kidolgozni az ő egyéni útját, ami a gyógyulásához vezethet.

 

Az inzulinfüggő, kétszer operált daganatos beteg állapota jelentősen javult egy
hónap alatt

 

De mi lesz vajon mindazzal a rettegéssel, ami a rákbetegséget körülveszi? Ha egyszerűvé válik a gyógyulás, akkor értelmetlen dolog rettegni - állítja Karácsony doktor. - Ha nem fáj a kezelés, és nem okoz szenvedést a szervezet tehermentesítése és az öngyógyító hatások felerősödése, akkor a mára kialakult iszonyatos mítosz lassan szertefoszlik. Ha nem kell megbűnhődni vélt és valós hibákért, akkor talán maga a betegség is kevésbé lesz rosszindulatú.

 

Holisztikus nézőpontból a kialakuló betegség valamilyen belső vágyat tükröz. A pszicho-neuro-immunológia és a pszichoszomatika tudománya minden daganatos betegnél megkeresi az úgynevezett életcsapdahelyzetet. Életcsapdának azt nevezzük, amikor az adott személy – betegségét évekkel megelőzően – akár ki is mondta, hogy nem akar tovább élni, nincs életkilátása. Ilyenkor a belső lény a lelki alkatnak megfelelő kifejezésmódot keres, és ezt rendszerint valamilyen betegség formájában hozza felszínre. Ahogy pszichoszomatikus értelemben egy életcsapdára nem lehet testi válasz ma már a tüdőgyulladás vagy a tüdőtuberkulózis, pedig az antibiotikumok használatát megelőzően nagyon gyakoriak voltak ezek a betegségek, és nagyon gyakran ilyen lelki háttér állt mögöttük, ugyanúgy várható, hogy a legyőzésével új kifejezésmódokra kell számítanunk mindaddig, amíg meg nem tanuljuk felismerni az életcsapdát, annak lelki jellemzőit, és a feloldásának, azaz valódi kezelésének formáit.

 

Az orvos-természetgyógyász a Cytotron módszert szeretné elhozni Magyarországra, és mindenkivel megismertetni annak előnyeit:

 

• A fejlesztés nem jár emberáldozattal

• Nincs káros mellékhatása

• Általa nem kelt félelmet a betegség, mert legyőzhetővé válik

• A Cytotron teljesen kompatibilis a holisztikus gyógymódokkal, a kölcsönhatásuk révén erősítik egymást. 

Dr. Karácsony Ferenc
XIV. évfolyam 11. szám

Címkék: biológiai daganatkezelés, Cytotron módszer, rák, rákterápia

Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.