Új a terápiában
<< 1   2   3   4   5   6   ... >> 30 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A góc: tűzfészek a szervezetben

» Részletek

A gondolat hatalma

A gondolatátvitel, a tárgyak gondolattal való mozgatása éppen olyan lehetetlen a fizika ma ismert törvényei szerint, mint a perpetuum mobile, azaz az örökmozgó. Furcsa érzés tehát, amikor itt ül velem szemben egy komoly férfi, egy közgazdász kandidátus, és azt állítja: nemcsak hogy képes a gondolataival tárgyakat mozgatni, hanem meg is tudja magyarázni, ez miként lehetséges! Szó sincs trükkről. Mi több, találmánya, a Lajtner-gépek gazdasági hasznosítására is van terve. 

» Részletek

A gyógyítás hiányzó láncszeme: a szeretet

A virágesszenciákkal dolgozó Bach-virágterápia mára széles körben elterjedt. Ennek a továbbfejlesztett változata a Love Remedies szeretet-virágterápia, ami attól más, hogy a virágok úgy adják az esszenciákat, hogy közben nem sérülnek. Az esszenciák pedig képesek helyreállítani a test-lélek-szellem egységének a felborulását.

» Részletek

A gyógyítható allergia

Nem csalás, nem ámítás: az allergia is a gyógyítható betegségek sorába lépett!

» Részletek

A gyógyító szimbólumok ereje

"Az új homeopátia" nem golyócskákon, hanem a test bizonyos részeire felrajzolt geometriai jeleken keresztül hat. A jelek által képviselt energetikai információ a szervezetben pozitív rezonanciát kelt, és mobilizálja öngyógyító erőit. A 80-as évek vége felé az osztrák Erich Körbler fedezte fel.

» Részletek

A gyógyulás belülről jön

A leghatékonyabb gyógyszer ingyen van, és még mellékhatásai sincsenek. Ez testünk öngyógyító képessége.

» Részletek

A hagyma mint vitaminforrás

» Részletek

A hagyományos kínai orvoslás fontos szerepet játszik a modern ember életében

2003 tavaszán a SARS vírus rémisztette meg az egész világot. A védekezésre gyakorlatilag nem volt kifejlesztve megfelelő gyógyszer vagy vakcina.

» Részletek

A hajhullás okai a szervezet mélyén gyökereznek

» Részletek

A hideg gyógyító hatása

A sokkszerűen adagolt, rendkí­vüli hideg áthangolja szervezetünket, enyhíti a reumás tünete­ket, erősíti, aktiválja immunrendszerünket. A hőmérséklet a kezelőkamrában félelmetes: -110, illetve -150 °C. A kezelés időtartama fél perctől három percig tart, eközben folyékony nitrogén gondoskodik az állandó hőmérsékletről. A páciens enyhe, nem kellemetlen, égő érzést érez a bőrén.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.