Új a terápiában
<< 1   2   3   4   5   6   7   ... >> 30 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A homeopátiának helye van az alapellátásban!

Csaknem tízéves, a Laboratoires Boiron kezdeményezésére indult farmakoepidemiológiai vizsgálatokból álló kutatási program zárult le a közelmúltban. Az eredményeket konferencián ismertették és vitatták meg, melynek a fővédnöke prof. dr. Hegyi Gabriella tanszékvezető volt, és amelyen orvosok, gyógyszerészek, homeopátiával foglalkozó szakemberek vettek részt. A kutatást támogató Boiron kötelezettséget vállalt arra, hogy nyilvánosságra hozza az eredményeket, függetlenül attól, igazolják-e a homeopátia ...

» Részletek

A jelen és jövő holisztikus technikája

 

» Részletek

A kedvenc zenéddel gyógyulhatsz

» Részletek

A nagy diabétesz-átverés

» Részletek

A napallergiáról

» Részletek

A nemzetközi rákkutatás legújabb hírei 2002. június

» Részletek

A nők másképp betegszenek meg, mint a férfiak

Sok gyógyszer a női szervezetben másképp hat, mint a férfiaknál. A szívinfarktus is más módon nyilvánul meg a két nem egyedeiben. A nők intenzívebben érzik a fájdalmat, és a stresszre is erőteljesebben reagálnak, minta a férfiak. Mindeme különbözőségekkel az orvoslás egy új, Amerikában született ága foglalkozik: a gendermedicina.

» Részletek

A növényi hatóanyagok ereje

A tudomány mára bebizonyította, mivel magyarázható bizonyos ennivalók terápiás hatása. Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása esetén bizonyos rákfajták valóban ritkábban lépnek fel. Megfordítva ez azt jelenti, hogy ha bizonyos anyagok hiányoznak nap mint nap fogyasztott ennivalóinkból, akkor az megnöveli a rák kialakulásának kockázatát. Éppen ezért nagyon fontos, hogy konyhánkban gyakrabban forduljanak elő védő hatású élelmiszerek.

» Részletek

A parlagfűírtás kidobott pénz!

» Részletek

A parlagfűírtás kidobott pénz! (2)

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.