Új a terápiában
<< 1   2   3   4   5   6   7   8   ... >> 30 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A rák enzimterápiája

» Részletek

A rezgések óceánja

» Részletek

A sejtek energiája

A testünk pontosan annyira idős, mint a sejtjeink, amelyek alkotják. A sejtek energiájára nem csak azért van szükség, hogy a legfontosabb testi funkciókat biztosítsa, hanem az is feladata, hogy védje a szervezetet az oxidatív stressztől, megakadályozza a DNS károsodását, hordozza a DNS és az RNS információit, valamint „bekapcsolja” a hosszú életért felelős fehérjéket. Ezért az öregedés kulcskérdése sejtjeink állapota.

» Részletek

A színek tengerében élünk

Nem véletlenül használtam ezt a kifejezést. Ugyanis nincs élettelen anyag, ha nem sűrűségétől és szerkezetétől függetlenül minden tárgy egyedi rezgéseket bocsát ki, vagyis "hullámzik".

» Részletek

A szív és a keringési rendszer betegségei

» Részletek

A vitális tér és terápiája

Az emberi test sok millió sejtből álló komplex energetikai rendszer. Állandó energiacserében és elektromágneses kölcsönhatásban áll a világegyetemmel, mely valamennyi biológiai folyamatra és a földi élet minden egyéb folyamatára hatással van.

» Részletek

A víz üzenete

A japán orvos és kutató, Maszaru Emoto kísérletek tízezreivel igazolta: a víz nemcsak információkat, hanem érzelmeket és tudatot is tárol. A tudós mindezt mély benyomást keltő fotókkal is alá tudja támasztani.

» Részletek

A Voll-módszer tisztaságáért!

» Részletek

Agy, gyógyítsd meg önmagad!

A kutatók felfedezték az agyban az ifjúság forrását. A szellemi aktivitás, a szociális kapcsolatok és a testmozgás hatására a felnőtt agyban új idegsejtek keletkeznek - ami agyunkat késő öregkorunkig fiatalon tartja. Ha a neuronok termelődése leáll, Alzheimer-kór vagy depresszió fenyeget.  

» Részletek

Agytréning

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.