Új a terápiában
<< 1   2   3   4   5   6   7   8   9   ... >> 30 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Agyunkra mennek a gondolataink?

Vajon a szellemi aktivitás hatására megváltozhat-e agyunk szerkezete, működése, ahogy azt a buddhisták állítják? Az agykutatás legújabb eredményei igazolni látszanak ezt a „tényt”. Agyunk sokkal plasztikusabb, mint eddig gondoltuk.

» Részletek

Akupunktúrával a krónikus fájdalmak ellen

A több mint kétezer éves múltra visszatekintő kínai tűkezelés mára Nyugaton is elfogadott és elterjedt  gyógymód a fájdalomcsillapításban. Akupunktúrával hatékonyan csillapíthatók mind az akut, mind pedig a krónikus fájdalmak.

» Részletek

Állatorvoslás - természetesen

Világszerte egyre több gazdi dönt úgy, hogy házi kedvencét is természetgyógyászati módszerekkel kezelteti. Akupunktúra, Bach-virágterápia, homeopátia, mágnesesmező-terápia - mindez a macskának vagy a kakadunak ugyanúgy jót tesz, mint a kutyának vagy az aranyhörcsögnek, a lónak vagy a tengerimalacnak. A holisztikus állatgyógyászat ott is sikert arat, ahol a hagyományos medicina csődöt mond.

» Részletek

Alvásfázisok - Az alvás nagy rejtélye

» Részletek

Amikor a lélek szenved

A családi kapcsolatok sokkal erősebben hatnak ránk, mint néhányan gondolnánk. A korábbi generációk és az élők között fennálló konfliktusok még a halálon túl is megterhelést jelentenek. A családfelállítás gyakran rendkívül hatékony a múltban gyökerező terhek feldolgozásában.

» Részletek

Amit testünk elmondhat

» Részletek

Anti-aging: az orvostudomány reformja

» Részletek

Antropozófikus orvoslás

Az antropozófikus orvoslás olyan gyógyító rendszer, amely kiterjed a szellem és a lélek gyógyítására is. Orvosságként növényi és ásványi anyagokat alkalmaz, de ismeri a borogatásokat, ledörzsöléseket, a ritmikus masszázst, sőt a zene és a mozgás is fontos szerepet kap benne.

» Részletek

Arnica sérülések, zúzódások kezelésére

» Részletek

Atomrobbanáshoz hasonlítható környezeti hatások: Rák, szív- és érrendszeri betegségek II.

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.