Viva Natura

Alen - a tökéletes táplálkozáskiegészítő

Viva natura


  A mindennapokban elfogyasztott táplálékszükségleteinknek csupán 15%-át fedezi, ez azt is jelenti, hogy teli hassal éhezünk, de azt is, hogy 85%-ban haszontalan és hasznosíthatatlan étkeket veszünk magunkhoz. Az Equadorban élő Vargas professzor 20 év kutatómunkájával állította össze az Alen készítményt, amely segít pótolni étrendünk hiányosságait.

   

   

  Színes, illatos ételcsodákon élünk

  Olyan termékeket fogyasztunk, amelyek alig tartalmaznak említésre méltó mennyiségű hasznosítható tápanyagot.

   

  Termőföldjeink kimerültek, már növényeink is táplálkozáskiegészítőkre szorulnának. Ezt fogyasztják el állataink, és a körforgásban mi sem tudunk több tápanyaghoz jutni, mint amennyit a növények képesek felvenni.

   

  Táplálékaink feldolgozása azzal jár, hogy vagy tartósítószerekkel dúsítják, aminek feldolgozása szervezetünk számára lehetetlen feladat, vagy hőkezelik, aromásítják, adalékanyagokkal dúsítják.

   

  Az értékes tápanyagok hiányán túl ételeink további jellemzője, hogy környezeti mérgeket, az öntözővizekben feldúsult vegyszermaradványokat - növényvédő szereket, antibiotikumokat, hormonokat - tartalmaznak. Ezek együttesen degeneratív problémákhoz vezethetnek.

   

  Az értékes, létfontosságú, a táplálkozást kiegészítő bio-tápanyag kivonatok célzott felvétele manapság már elkerülhetetlen ahhoz, hogy sejtszinten se éhezzünk, és megelőzzük a súlyos következményeket.

   

   

  Az Alen természetes szuperétek komplex megoldást kínál

  Dél-Amerikában még ma is összefüggő, a civilizáció által érintetlen, megművelhető földterületek léteznek, ahol az organikus növénytermesztés, feldolgozás feltételei adottak. Dr. Vargas professzor ennek a földnek a szülöttje, de tanulmányait a világ számos civilizált országában végezte. Amikor hazatért, rádöbbent arra, hogy - a hosszas tanulmányi idő alatt, amit nem szülőhazájában töltött el - teljes szervezetét kimerítette. Fiatalon fáradtnak, betegnek érezte magát és reménytelennek látta sorsát. Orvosként és biofizikusként felismerte, hogy szervezetének mire van szüksége, és hosszas kutatómunkába kezdett, hogy az Alent létrehozza.

   

  Az Alen önmagában nem csupán magas szintű vitamin-, ásványi anyag- és nyomelemforrás, mert ebből már sok van. Vargas professzor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy leállítsa az öregedést. Idős korban sokkal több sejtünk hal el, mint amennyi újjászületik. Ennek oka éppen az, hogy szervezetünk fehérjebontó képessége idős korban csökken. A fehérjék építőkövei az aminosavak, szervezetünk 18-féle aminosavból képes bármilyen típusú fehérjét felépíteni. Ezeknek az aminosavaknak a nagy részét szervezetünk is képes előállítani, de léteznek olyan speciális esszenciális aminosavak, amelyeket csak külső segítség révén lehet pótolni. A hiányos táplálkozás ezek folyamatos bevitelét reménytelenné teszi. Ha a szervezetből hiányzik egy vagy több aminosav, gyengül vagy leáll a test fehérjeképzése. Vargas professzor módszere szerint az esszenciális aminosavakat táplálékkal kell bevinnünk, és ezeket az aminosavakat csak növények és algák tudják megfelelő mennyiségben és minőségben biztosítani. Technológiájában az is csodálatos, hogy a felhasznált gabonanövények fehérjéit is képes szétbontani aminosavakra, amelyek ezáltal elvesztik azokat a negatív tulajdonságaikat, amelyek egyébként a gabonákra jellemzők (pl. lisztérzékenység). Ennek az az oka, hogy a fehérjék alap építőkövei, az aminosavak mint építőkövek már nem viselik a lebontott fehérjék tulajdonságait.

   

  Professzor Vargas

   

  A szervezet ezekből a kis apró építőkockákból bármit képes felépíteni, amire szüksége van, így éri el azt, hogy aminosavakból sokkal több új sejtet képes létrehozni, mint ahány sejtünk elpusztult.

   

  Az Alen összetevőiről

  A bioaktív energiakoncentrátum gerincét 18 különféle ritka gabonaféle alkotja (magas methonin tartalom), ez zöldségekből, hüvelyesekből áll, amelyek mindegyike ellenőrzött, organikus termesztésből származik. A szervesen megkötött ásványi anyagokat a Galápagos-szigetek körüli tiszta vizű tengerekben élő tengeri algákból nyerjük, amelyek garantáltan méreg- és nehézfémmentesek. 1000 kg algából 1 kilónyi szerves ásványi anyagot nyerünk, ezért már minimális mennyiségben is koncentrált hatást tudunk alkalmazásukkal elérni.

   

  Alen szervezetünk lúgosítása érdekében

  Táplálkozási szokásaink következtében szervezetünk elsavasodott. Mivel szervezetünknek a vér normál pH-értékét mindenáron fenn kell tartania, éppen ezért a lúgosító anyagokat szöveteinkből, csontjainkból vonja el. A helytelen táplálkozás következtében a lakosság 94%-át érinti az elsavasodás. Az Alen lúgosító kémhatású, így segít Önnek szervezete sav-bázis egyensúlyának visszaállításában. A savtalanítás fázisában javasolt még bázikus ásványi anyagok fogyasztása. A legnagyobb hatékonysággal viszont kiegészítőként a lúgos víz fogyasztását javasoljuk.

   

   

  Az Alen karrierje 15 éve tart töretlenül a világban

  Először Amerikában és egy-két fejlett országban tudták az Alent megfizetni.

   

  Az Alen egy mindent adó étel, számos orvos tanulmányozza ma is a világban, mivel a táplálkozási hiányok következtében bekövetkezett betegségek természetes gyógymódja. Ma már Magyarországon is egyre több táplálkozásterapeuta létezik, aki ugyanezt vallja.

   

  Világszerte szabadalmaztatott gyártási eljárásokkal sikerült létrehozni egy igen hatékony, összehasonlíthatatlanul jó táptulajdonságokkal rendelkező tápanyag-koncentrátumot. A gyártási eljárás során tisztán ökológiai termesztésből származó növényekből vonják ki a tápanyagokat. A legkomolyabb feladat az volt, hogy a por formájában létrehozott táplálék bioaktivitását, energetikai szintjét megőrizzék. Fontos tulajdonsága a készítménynek, hogy olyan molekula súlyokba rendezze az alkotóelemeket, amelyeket a szervezet könnyen felismer és befogad. Az Alenben a biológiai eredetű anyagok az élőre jellemző balra forgató molekulák, ezek nagy mértékben képesek beépülni a szervezetbe. Ez azt jelenti, hogy egy 15 grammos Alen készítmény bioaktív anyagok komplementer szintézisével jön létre, és ez óriási szinergiaeffektusokat szabadít fel. Ezt magyarul úgy foglalnánk össze, hogy az élő az élővel találkozik, és ezt teljes egészében be tudja fogadni, fel tudja dolgozni veszteség nélkül, ezért elégséges, hogy akár egész nap minőségileg a maximumot nyújtsuk szervezetünknek, ugyanakkor 3 deka tápanyaggal látjuk el. Természetesen a szervezetnek nem csak aminosavakra van szüksége. Másik létfontosságú katalizátorunk az egészséges enzimek megléte. Az Alen napi rendszerességgel fogyasztva segít komplex módon a táplálkozásunkból adódó hiányok pótlására.

   

  Vargas készítményében az az unikális, hogy nem egymásra lapátolja a Mengyelejev-táblázat elemeit, hanem a komplexitásban tökéletesen alkalmazza a mit-mivel szabályait. Jó érzékkel nyúlt a természet receptúrájához, ahol az élet alapfeltétele, hogy a növények tudják a mit-mivel-mennyit alapszabályait.

   

   

  Az Alen 100%-ban növényi alapú készítmény

  Az Alen egyedülálló mivolta kiderül a következő összehasonlításból: 30 gramm Alen annyi minőségi, komplex tápanyagot tartalmaz, mint 3 tojás, 75 dkg hús és 25 dkg gabona készítmény. Ez mutatja, mekkora erő rejlik az Alenben.

   

   

  Kik használták idáig eredményesen az Alent?

  Mindenki, akinek fontos a napi tápanyagbevitel kiegészítése, javítása, az energikus minőségi életvitel érdekében. Mindazok, akiknek munkájuk során magas szintű teljesítményt kell nyújtaniuk.

   

  Alen, a doppingszer nélküli doppingszer

   

  Minden korosztály megtalálta az Alennek azt a tulajdonságát, ami által úgy érzi, hogy rendszeresen szüksége van a fogyasztására. Vargas professzor 77 éves, és az a fénykép, ami ismertetőinken szerepel, idén készült róla. Ki nem szeretne így kinézni 77 éves korában? A terméknek az a része, ami az aminosavterápiára vonatkozik, tudományosan bizonyított, hogy támogatja a sejtregenerációt és az új sejtek születését. A szövetek, hajunk és bőrünk szépségének, fiatalosságának forrása elsősorban belülről fakad. A sejtszövet, ha ehhez megfelelő tápanyagokat kap, folyamatosan megújítja önmagát, a kollagén szövetek optimális táplálása segít ennek elérésében, a termék összeállításánál erre különös figyelmet fordítottak. A bőr feszességének, a bőr alatti kötőszövetek rugalmasságának megőrzése és visszaszerzése minden idősödő ember álma, de ez az első alapvető probléma, amelyet a sikeres fogyókúrát követően a hölgyeknek meg kell oldaniuk.

   

  Alen - a doppingszerek helyett

  Optimális sejtfelépítés, teljesítménynövelés, gyors erőforrások, folyamatosan mozgósítható energia! Évek óta használják profi kézilabdázók és focisták is, valamint a világ legsikeresebb bajnokteremtője: Fritz Sdunek bokszedző, aki naponta kínálja az Alent világbajnokainak.

   

  Tudatos alkalmazás az egészségügy minden területén, profi sportolók, fitneszklubok, sportegyesületek, böjtkúra- és anti-aging intézmények, wellness- és szépségfarmok, kozmetikai intézetek (Alen+kollagén), fodrászatok, valamint a bio- és natúrélelmiszer-kereskedelem területén.

   

  Az Alen fogyókúrás termék? Nem!

  Az Alen mindent megad a szervezetünknek ahhoz, hogy a fizikai, szellemi életminőségünk magas szinten működjön. Napi 30 gramm Alen egy ésszerű étrendbe illesztve folyamatosan és kíméletesen ellátja a szervezetet a szükséges esszenciális sejt alkotórészekkel, kiegészítő ásványi anyagokkal és vitaminokkal. Ha reggelenként nem teszünk mást egészségünkért és a fogyás érdekében, csak annyit, hogy bő folyadékbevitel mellett 15 gramm Alent elfogyasztunk, akkor a legaktívabb óráinkban, amelyet a szervezetünk emésztésre fordít (8-12 óráig), a testünkben lerakódott mérgeket és salakanyagokat eredményesen képes kiüríteni.

   

  Az Alen jól kiegészítheti Önt a tervszerű fogyásban, a betegítő rossz diéták pusztító hatása nélkül. Ez a legtöbb, amit tehetünk egészséges táplálkozásunkért.

   

  Amerikában és Németországban 1992 óta fogyasztják az Alent, élsportolók is felfigyeltek a készítményre, így többek között az Univerzum bokszcsapat sportolói is használják. Azt írták mezükre: Alen, a doppingszer nélküli doppingszer. Egyetlen olyan anyag sincs benne, ami tiltólistán lenne, viszont a természet patikájának kiapadhatatlan összesűrített hatóanyagai megtalálhatók az Alenben. A fogyasztók meg oszlásában az alábbi sorrend figyelhető meg:

   

  - a táplálkozási hiányosságokból adódó elégtelenség pótlására,

  - korral járó tünetek elleni szerként, - tápanyag-kiegészítésként súlycsökkenéskor,

  - célzott kollagén pótlás esetén, - rehabilitációhoz,

  - immunrendszer erősítéséhez, - tápanyag-kiegészítésként várandóság idején,

  - csecsemő- és kisgyermek tápszerként, - iskolás gyermekek felerősítéséhez,

  - "powerfood" energia táplálékként élsportolóknak, testépítőknek, az edzések és verseny idején.

   

  Minőségi garancia - ökológiai ellenőrzés

  ISO 9001: 2000 szerint tanúsított termék

  Az Alen tisztán növényi eredetű termék. Génkezelt növények felhasználása nélkül készül. Nem tartalmaz nehézfémeket, vegyi anyag-maradványokat, káros mikroorganizmusokat. Állandó minőség-ellenőrzés alatt áll.

   

   

  Gyomorsav-rezisztencia molekulavédelemmel

  Az emésztés során a gasztrikus sorompó fontos molekulaláncokat semmisít meg, sok létfontosságú anyag el sem jut sejtjeinkig. Az érzékeny anyagokat (pl. aminosavak, provitaminok) az Alenben egy cellulózköpeny (rostanyag) védi, és így sértetlenül jutnak át a gyomron, hogy a felső vékonybélből felszívódhassanak.

   

   

  Méregtelenítés Alen segítségével

  Az Alen nemcsak felépíti a sejteket, hanem az algákból származó ásványianyag-tartalma megköti a nehézfémeket és segít Önnek a természetes, kímélő méregtelenítésben ("Mérgező nehézfémek eltávolítása Alen-nel", Paracelsus Klinika, Dr. Rau).

   

  Vargas professzor Equador őserdeiben kialakított termőföldeken

   

  A méregtelenítés fontos az Ön egészsége és immunrendszere védelmében!

   

   

  Még egy érv az Alen mellett

  Jelenlegi táplálkozási szokásaink mellett szervezetünk elsavasodásával lehet számolni, táplálékaink 70%-ának kellene lúgosító hatásúnak lenni és 30%-ának savasító tulajdonságúnak. Ez az arány pont fordított. Az Alen lúgosító kémhatást fejt ki szervezetünkben, így hatékonyan segít szervezetünk savtalanításában. A savtalanítási fázisban javasoljuk esetleg még a lúgos víz fogyasztását is. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül felsoroljuk az Alenben lévő legfőbb hatóanyagokat. Az Alen egy új dimenzió egészségünk megőrzésében.

   

  Alkalmazási javaslat

  Kérjük, tartsa be a következő adagolási utasítást:

  Az Alen kétféle kiszerelésben kapható, az egyik 750 grammos, a másik 50 db 15 grammos egységcsomagból áll. Az 50 db-osat főleg azoknak javasoljuk, akik sokat vannak távol otthonuktól, és csak a kiporciózott adagot szeretnék magukkal vinni. Az 1 kg-os kiszerelés gazdaságosabb, viszont itt feltétlenül ügyeljünk arra, hogy a zacskót kicsomagolása után gondosan zárjuk vissza (széles csipesszel zárjuk össze). Lehetőség szerint ne öntsük át másik dobozba, de saját csomagolásával együtt áttehetjük még egy zárható dobozba.

   

  Felnőtteknek: 2x1 púpozott evőkanállal naponta, evés előtt (15 g reggel, 15 g délután vagy este).

   

  Gyermekeknek 13 éves korig: fél adag, vízben, gyümölcslében vagy a kedvenc italában feloldva. Igyanak sokat!

   

  Bevezetési időszakban (az első négy napban) csak reggel fogyassza a terméket.

   

  Az Alen hatásfokát növelhetjük azáltal, ha nem fogyasztunk mellé édességet, édesítőszereket, finomított termékeket. Tartózkodjunk a fogyasztást követően legalább két óráig a dohányzástól és az alkoholfogyasztástól.

   

   

  Itt szeretném megjegyezni, hogy az Alen kiegyensúlyozott vércukorszintet biztosít (GI), és a fogyasztása mellett elhagyott cigaretta és alkohol árából eredményesen ki tudjuk gazdálkodni a készítmény árát (napi 500 Ft).

   

  Fogyasszon Alent

  A szervezet számára biztosítja az alapvető tápanyagokat. Minden napra egészség. A tapasztalat azt mutatja, hogy az ajánlott napi mennyiség segíthet energiaszintünk emelésében és általános közérzetünk javulásában.

   

  Hol kapható az Alen?

  Bioboltokban, gyógynövény szaküzletekben, márkaboltunkban a Duna Plaza földszintjén lévő BioKuckóban, valamint a www.vivantura.hu weboldalon.

   

  Az Alen biológiai védelemmel rendelkezik a baktériumokkal, szalmonellával, élesztő- és penészgombákkal szemben. Ez a védelem zárt csomagolásban 3 évig, felbontás után fél évig aktív marad. Száraz helyen tartandó.

   

  Az Alent vízzel vagy gyümölcslével bevéve azonnal el kell fogyasztani, hogy a nedves közegben a fitoaktív anyagok nehogy tönkremenjenek. Az Alent nem szabad melegíteni, szavatossági ideje a tasak hátoldalán látható.

  Jakab István
  XII. évfolyam 1. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. október

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.