Viva Natura

Alen - esély az egészséges életre

"Több mint száz évig élhetnénk egészségesen és életerősen, ha helyesen étkeznénk"

    Ajánlott cikkeink a témában:


Környezetünk tele van mérgekkel, melyeket kényszerűségből naponta lenyelünk. Ezek testünkben kémiai vegyületeket alkotnak és létfontosságú anyagokat pusztítanak el.

 

A betegségek 70-80%-a a helytelen táplálkozás következménye, ennek látványos megjelenési formája az elhízás. Hogy mi emberek mennyire szenvedünk ettől, azt az a hihetetlen összeg mutatja, melyet fogyókúrákra, fogyasztótablettákra költünk.

 

A súlycsökkentés azért fontos, hogy le tudjuk küzdeni a magas vérnyomást, a szívpanaszokat, az ízületi betegségeket. A fogyás során azonban egyre több olyan létfontosságú anyagot vonunk meg testünktől, melyekre nagy szüksége van.

 

Minél kevesebb kalóriát veszünk magunkhoz, annál kevesebb fontos anyagot kap szervezetünk. Manapság azonban ennek ellenére még mindig az a standard javaslat: "Csökkentse súlyát, le kell fogynia."

 

Ez elvben helyes is, másrészt viszont fennáll a veszély, hogy testünk a súlycsökkentő diéták hatására egyre gyorsabban legyengül, ezért feltétlenül szükséges megtalálni a kettő közötti egyensúlyt.

 

Az ALEN ideális szer arra, hogy a hiányzó vagy elvont tápanyagokat testünknek a legegyszerűbb módon visszaadja. A diéták elvesztik rettentő hatásukat, ha mellette az ALEN-t fogyasztjuk. A kettő együtt teljesen új önértékeléssel ajándékoz meg minket. Fogyni és közben egészségesnek lenni? Karcsúságunkat visszanyerni és közben egészségesnek maradni? Egészséges bőr, erős körmök, teljes hajkorona és jó közérzet? Mély és pihentető alvás és folyamatos jó közérzet? A szex újbóli élvezete? Ki ne szeretné ezt?

 

Sokan azt gondolják, hogy a táplálkozási hiányosságok csupán a szegény népekre vagy emberekre jellemzőek. Ez nagy tévedés. A táplálkozás alapvető elemeinek hiányát azoknál a népeknél lehet kimutatni, amelyek a leginkább civilizált területeken élnek. Ez ugyan első hallásra paradoxnak tűnhet, mégis igaz, mert az élelmiszerek rossz előállításával és felhasználásával függ össze.

 

Mindenekelőtt ott találkozunk ezzel a jelenséggel, ahol a magas életszínvonal a szénhidráttartalmú élelmiszerek nagymértékű fogyasztását teszi lehetővé.

 

Az olyan élvezeti cikkek, mint a dohányzás vagy az alkohol, a cukor- és cukorszármazékok fogyasztása szervezetünket tovább terhelik. Az ételek elkészítésénél túl sok telített zsírsavat tartalmazó zsírt használunk. Az élelmiszerekben gyakran vannak növényvédő szer, radioaktív elem- és mérgezőanyag-maradványok, melyeket azért kevernek az ételekhez, hogy javítsák ízhatásukat. 

 

Az ALEN Szuperétek egy világújdonság. Természetes biológiai összetevőkből tudományosan létrehozott tápanyag. Ahhoz, hogy a benne található esszenciális anyagokból használható mennyiség álljon szervezetünk rendelkezésére, hihetetlen mennyiségű élelmiszert kellene fogyasztanunk, amelyet emésztőrendszerünk nem tudna feldolgozni. Az ALEN folyamatos fogyasztása az egészség megőrzésének és az egészség visszaszerzésének leghatásosabb módja.

 

Az ALEN minden alapanyagot nagyon jól asszimilálható állapotban egyesít magában. Hatékony tényezőként járul hozzá a hiánytünetek orvoslásához, mivel az anyagcsere-stabilitást helyreállítja.

 

Alapvetően három feladatot teljesít: növeli szervezetünk ellenálló képességét, késlelteti az öregedési folyamatot és lehetővé teszi a megtakarítást étkezésünk terén.

 

 

ALEN a gyógyulásért

Fontos felhívni a figyelmet arra, hogy az ALEN nem gyógyszer, ami különböző betegségeket gyógyít. Ennek az információnak azért van nagy jelentősége, hogy senki ne essen abba a tévedésbe, hogy itt most egy mindent gyógyító szerről van szó.

 

Mindazonáltal az ALEN a test állapotát jelentősen javíthatja.

 

A dr. Augusto Pazan Leon táplálkozástudós által vezetett megfigyelések az ALEN fogyasztására vonatkozóan kimutatták, hogy azoknál az ízületi gyulladással küszködő betegeknél, akik a szert elhízás, diabétesz vagy idő előtti öregedés miatt szedték, az ízületi gyulladás teljesen nyilvánvalóan javult. Sok járásában akadályozott ember visszanyerte elvesztett mozgékonyságát, fájdalmaik és merevségük pedig csökkent. Ezek a meglepő eredmények igazolják azokat az elméleti feltevéseket, hogy az ALEN, a koncentrált és asszimilálható tápanyagokból álló készítmény segít az artritiszen.

 

A 65 000 páciensből álló kísérleti csoporton, akik ALEN-t szedtek, számos egészségügyi zavar javulását lehetett megfigyelni.

 

Az ALEN szedésekor a haj gyorsabban nőtt, a szer javított a haj csillogásán és szerkezetén, megszüntette a hajhullást és segítségével a haj, főként a szürke haj, természetes színét újra visszanyerte.

 

A körmök gyorsabban nőttek, keményebbek lettek és nem töredeztek többé.

 

A bőr rugalmassága javult, a bőrduzzanatok visszafejlődtek, és az idő előtti öregedési folyamat során kialakuló ráncok csökkentek.

 

Ugyanez vonatkozik a bőr színtelenségére is, illetve a bőrelszíneződésekre és a leginkább idősebb emberek kézfején előforduló foltokra.

 

Néhány embernél a pikkelysömör is megszűnt.

 

Sebészeti vagy ortopédiai beavatkozások után a sebek gyorsabban gyógyultak, a lábadozási idő pedig kb. 1/3-ára csökkent.

 

Erős ellenálló képesség alakult ki a fertőzéses betegségekkel és az égési sérülésekkel szemben.

 

A fogak kevésbé szuvasodtak. A vizsgált gyerekeknél 5 év kezelés alatt egyáltalán nem állapítottak meg fogszuvasodást, ráadásul fogaik fehérebbek is lettek.

 

A csontritkulással járó fájdalmak csökkentek. Néhány páciensnél határozott gyógyulás jelent kezett, elsősorban azoknál, akiknek a diétája se cukrot, se gyorsan felszívódó szénhidrátot nem tartalmazott.

 

A gyomorfekélyes betegek állapota figyelemre méltó módon enyhült, néhány esetben el is lehetett hagyni a gyógyszereket és véglegesen meggyógyultak.

 

A vastagbélgyulladás és más klinikailag nem eléggé tisztázott emésztési problémák esetén is sikereket könyveltek el, pl. székrekedésnél is.

 

A szexuális impotencia bizonyos fajtái is javultak.

 

A termékenységet illetően meglepő sikerek jelentkeztek, természetesen az anatómiailag normális nemi szerveknél.

 

Bőrgyulladásoknál is rendkívüli eredményeket értek el, néhány esetben véglegesen gyógyulttá lehetett nyilvánítani a betegeket.

 

A funkcionális hiperinzulinzavarok különösen gyerekeknél és fiataloknál - eltűntek, amikor a páciensek abbahagyták a cukor és cukorszármazékok fogyasztását. A napjainkban gyakran előforduló fáradtság, egykedvűség és mozgászavarok megszűntek, és erősebb vitalitás és ellenálló képesség alakult ki a pácienseknél.

 

Nehéz vagy elkeseredett jellemeknél, ugyanúgy, mint néhány enyhe idegzavarokkal küzdő betegnél, kedélyjavulás, öröm és vidámság volt megfigyelhető.

 

Azok az emberek, akik álmatlanságban szenvedtek, normális mennyiségű alváshoz jutottak, átlagosan 5 vagy még több órával.

 

A migrénes fejfájások erősen javultak. A pácienseknek nem volt több panaszuk, mialatt az ALEN-t szedték.

 

A vékony emberek izomtömege nőtt. A kevesebb mint 10%-kal elhízott emberek, akik nem ettek cukrot és akiknél nem mutattak ki T3 invertált hormont, fogytak.

 

A Parkinson-kórtól szenvedő betegeknél látványos javulást állapítottak meg, elsősorban a remegés, a merevség és a székrekedés tüneteinek tekintetében. Sok ilyen beteg mindennapi tevékenységét újra végezni tudta. Az utóbb említett vizsgálatokat dr. Marcello Cruz neurológus vezette.

 

A látás élessége is javult.

 

A súly normalizálódott és az általános közérzet jelentősen jobb lett.

 

"Mostantól már nem kell a táplálkozási betegek köréhez tartozniuk. Mostantól Önöknek is rendelkezésére áll az ALEN mint értékes segítség. Tegye meg a kellő lépést az aktív egészséghez, vitalitáshoz és élvezze életét, hosszú életét!" (Dr. Oscar Vargas-Machuca)

Jakab István
XII. évfolyam 10. szám

Címkék: Alen, táplálékkiegészítő

    Ajánlott cikkeink a témában:

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.