Viva Natura

Ami a Colon Control prospektusból kimaradt

„Több ezren csinálták már végig a Colon Control programot. Egyre több az olyan tapasztalat, amire érdemes figyelni. Az egyik ilyen például a Magic Basic használata. Ez fellazítja a lerakódásokat a belekben, és segíti a tisztítást, tisztulást. A felhasználók 10 százalékánál kell további segítség a Magic Basic mellé, amit a kombucha tud megadni. Természetesen sosem szabad elfelejteni a nagy mennyiségű tiszta folyadék fogyasztását. Az alább cikk arra fókuszál, hogy a megtisztult szervezetet milyen minőségi táplálékokkal lássuk el hosszú távon, a tisztító, méregtelenítő kúra után. Nagyon fontos a megtisztulás, viszont mit sem ér, ha ugyanazon helytelenül beidegződött táplálkozási szokások szerint folytatjuk tovább életvitelünket.”

Jakab István


Egészséges táplálékhoz jutni ma…

Aki megpróbál egészséges életvitelt folytatni, az pontosan tudja, hogy ma már nagyon nehéz egészséges, jó minőségű táplálékhoz jutni. Szervezetünknek például rendszeresen szüksége van a friss zöldségekre és gyümölcsökre. Bizony nem könnyű génmanipulációtól és vegyszerektől mentes gyümölcsöt, zöldséget beszerezni.

 

A hús emésztése eleve megterheli a szervezetet. De az iparilag nevelt állatok húsa nem csak testünkre jár veszéllyel, hanem a lélek energiáját is „lehúzza”. A hús, ami hozzánk kerül, már többször átment tartósítási eljárásokon, az állat által fogyasztott gyógyszerek maradványai is benne lehetnek, és arra is van esély, hogy dioxint tartalmaz. És még nem is említettem, hogy milyen körülmények között veszíti el aztán az állat az életét… Paul McCartney azt mondta, ha a vágóhidak üvegfalakkal lennének körbevéve és mindenki belátna, bizony senki nem enne húst.

 

Ma már alig találunk olyan ételt, amelyikben ne lennének mesterséges adalékanyagok, színezékek, tartósítószerek stb. Ezek lerakódnak, panganak, és hosszú távon jelentősen gyengítik az immunrendszert. A Colon Control program éppen ezektől az anyagoktól, mérgektől és megkövesedett székletmaradványoktól tisztít meg minket.

 

 

Az életminőség támogatása

Ma már sajnos a vitaminok és a táplálékkiegészítők is tele vannak adalékanyagokkal. Ezért a tiszta termékeket kell keresni, amelyek még megőrizték a természet csodálatos erejét és rezgéseit. Minden holisztikus gondolkodó tudja, hogy az egészséget a test-lélek-szellem hármasa adja. Ha bármelyik szinten, bármi sérül, akkor felborul az egység.

 

Ha minőségi táplálékokat adunk a testnek, akkor azzal valóban támogatjuk és tápláljuk. Ha hozzászoktatjuk a testet az egészséges étkekhez, akkor egy idő múlva már csak azt fogjuk kívánni és a testünk is kérni fogja.

 

 

Az életminőség támogatása tiszta termékekkel

Ananász-papaya-kurkuma enzimkomplex.

Egészségünkhöz és annak megőrzéséhez nagymértékben hozzájárulnak az emésztőenzimek, amelyeket ugyanúgy pótolni kellene, mint a vitaminokat és az ásványi anyagokat. Az enzimek speciális fehérjék, amelyek az élő növényi sejtekben képződnek; a szervezet anyagcsere-folyamatainak elindítói, jelenlétük nélkül nem valósulhat meg az anyagcsere és az emésztés. Minden élő gyümölcs tartalmaz természetes enzimeket, ezért is olyan fontos fogyasztani őket. Aki nagyon kevés „élő” táplálékot fogyaszt vagy esetleg semennyit, az komoly terhelésnek veti alá a szervezetét, mert akkor máshonnan kell átcsoportosítani az enzimeket, hogy a bevitt étel emésztése meginduljon. A sült, főtt és mikrózott ételek nem tartalmaznak élő enzimeket, ezért nagy segítség az ananász-papaya-kurkuma enzimkomplex fogyasztása. Az egyik legerősebb és legfontosabb hatású enzim a papaya enzimje: a papain. Még a belekben uralkodó kémhatás sem befolyásolja, vagyis lúgos és savas közegben is egyaránt hatékony. Az enzimkomplex méregtelenítő hatással is rendelkezik, valamint segíti a fogyókúrázókat a kilókkal való küzdelemben. A készítmény jelentősen hozzájárul az emésztőrendszerben felgyülemlett táplálékok kiürítéséhez.

 

Green Mix 18.

A Green Mix 18-ban nem csak a Green Mix 9-ben már jól megszokott összetevők találhatók, hanem kilenc új összetevővel gazdagodott a tartalom. Ez a kilenc új összetevő: a cékla, a koriandermag, a csicsóka, a medvehagyma, az MSM, a spárga, a borsikafű, a himalájai só és a kapor. A por formájú készítmény jelentősen hozzájárul a szervezet sav-bázis egyensúlyához. Magas az antioxidáns értéke is. Egyre több olyan visszajelzés érkezik, hogy ha egy pár napig nem szedik a Green Mix 18 port, akkor a szervezet egyszerűen jelzi, hogy kívánja. Fogyasztása alatt jobb a közérzet és reggeli fogyasztása esetén egész napra ellát minket energiával, miközben a tiszta természet rezgéseivel gazdagodunk.Lilavér.

Összetevői között megtalálható a csipkebogyó, cékla, hibiszkusz, fekete berkenye, inulin és a zöld tea. A készítményben található antocianidinek Fogyasza flavonoidok csoportjába tartozó, természetes vörös, illetve kékes színű festékanyagok, amelyek legnagyobb mennyiségben a bogyós gyümölcsökben lelhetők föl. A céklában lévő betain is jelentős segítség a szervezetnek a kiegyensúlyozott működéshez. A készítmény segíti a szervezetet a szabad gyökök elleni védekezésben, és az olyan káros hatások ellen, mint a stressz vagy a helytelen életmód.Spárga.

A 100% Tiszta Természet termékcsalád tagjaként kiváló ásványianyag- és vitaminforrás. Kiemelkedő a C-, E-, A-vitamin- tartalma, és jelentős mértékben tartalmaz B-vitaminokat is. Folsavtartalma egyedülálló. A folsav hiánya egyre többeknél megfigyelhető. A hiánytünetek: csökkent koncentrálóképesség, fáradékonyság, ideges nyugtalanság. A spárgának figyelemre méltó a kálium-, vas-, foszfortartalma is, ugyanakkor nátriumban szegény. A spárgatabletta fogyasztói egyre többen adnak olyan visszajelzést, hogy fokozatosan javul a memóriájuk.Papaya.

Szintén a 100% Tiszta Természet termékcsalád tagja a papayatabletta. Enzime, a papain enzim a zöld papaya gyümölcshéja alatt és a levelében található. A papain a tömegének 35-szörösét kitevő állati fehérje megemésztésére képes. Hatékonyságát az étkezések után fogyasztva képes a legeredményesebben kifejteni. Garantálja a biztos székletet, és megelőzi az étkezések utáni kellemetlen puffadást. Az egyetlen olyan enzim, amely bármilyen kémhatás mellett is hatékonyan tud dolgozni.Magnézium+C-vitamin.

A magnézium hiányában 300-féle enzim munkája válik lehetetlenné. Stressz esetén az első között ürül ki a szervezetből, sokszor lábizomgörcsök, fejfájás emlékeztet a hiányára. A magnézium az egyik legfontosabb lúgosító anyag, melynek a felszívódásához C-vitaminra van szükség. Jelenléte a cukor lebontásához is igen fontos. Fogyasztását leginkább a délutáni órákban javasoljuk.Kombuflavonoid.

Kombuchakészítmény 9 gyümölcslé (fekete szeder, kék áfonya, meggy, fekete ribizli, kökény, fanyarka, bodza, csipkebogyó, szőlőhéj kivonat) sűrítményének flavonoidtartalmával. A gyümölcsöknek gazdag bioanyag- és magas flavonoidtartalma van. A total antioxidáns státusz (TAS) értéke 86. Hatékony védekezést biztosít a szabad gyökök ellen, valamint hatékonyan kiegészíti a Colon Control tisztítóprogramot.

 

És nem utolsósorban a kombucha. Élő táplálék, amely a szinergista baktériumok támogatója. Minden olyan táplálékot lebont, amely számunkra emészthetetlen, ezzel hatékonyan támogatja az emésztést. Jelentős az enzimtartalma, és segíti az ásványi anyagok felszívódását. A bélflóra hatékony támogatója.

 

 

Kell-e ismételni a Colon Control programot?

Ha valaki hosszú éveket töltött el méregtelenítéssel, akkor neki a Colon Control por fogyasztása mellé a Magic Basic plusz szükség esetén kombucha, Parakill és a Májprotektor fogyasztása is javasolt. Ha viszont valaki egészséges életmódot folytat és figyel a táplálkozásra, akkor elegendő lehet a Colon Control por fogyasztása is, évente kétszer – a tavasz és az ősz kezdetén.

 

Amikor a Colon Control program elindul, akkor a homeosztázis felborulhat, a méreganyagok felszaporodhatnak és azonnali oxidációs folyamatok indulhatnak be. Ezeket képes ellensúlyozni például a Lilavér vagy a Kombuflavonoid készítmény. A helytelen táplálkozás okozta lerakódások megváltozott működést okoznak, amit a szervezet kényszermegoldásként próbál egyensúlyozni. A Colon Control viszont felborítja ezt a látszólagos egyensúlyt, kipucol, megtisztít és helyreállítja az egészséget a bélrendszerben is.

 

A Colon Control tisztítóprogram termékei és az életminőséget támogató termékek megvásárolhatók a www.vivanatura.hu oldalon a webáruházban, valamint a márkaboltokban. A termékekkel kapcsolatos kérdéseit az info@kumbucha.hu email címen tehetik fel.

Partl Viktória
XVII. évfolyam 8. szám

Címkék: viva natura

Aktuális lapszámunk:
2021. január

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.