Viva Natura

Dr. Aloe külső segély


Az Aloe a benne található speciális poliszacharid-keveréknek köszönhetően elősegíti a bőr külső rétegeiben lévő sejtek megújulását; csökkenti az öregedési, ráncosodási folyamatot. A Dr. Aloe-val történő rendszeres öblögetéssel megszüntethető a fogíny vérzése, gátolja a fogak kilazulását és a fogkő képződését is.

 

A bőr ideális gyógyítója. Védelmet nyújt napozószerként is, de napozás után kifejezetten ajánlott. Kezelhetjük vele a pattanásokat, kiütéseket, gyulladásokat és a száraz repedezett bőrt. A fejbőr a haj és a szőrzet kiváló kozmetikuma. Gátolja a korpásodást, táplálja a hajgyökeret. A hajat, a szőrzetet fényessé és selymes tapintásúvá teszi. A kitűnő minőségű aloe mellett megkerestük azokat a gyógynövényeket és kiegészítő anyagokat, amelyek a termék külsődleges alkalmazását még hatékonyabbá teszik. A teljesség igénye nélkül ezek a következők: körömvirág, cickafarkfű, citromfű, izsóp, kakukkfű, levendula, kamilla, propolisz, allantoin. Együttes bőrápoló, bőrhámosító, bőrvédő, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatásuk elősegíti a sebek, égési sérülések gyógyulását. Ajánljuk nehezen gyógyuló sebek, bőrelváltozások felületi kezelésére, gyulladásokra.

 

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését az Aloe Vera iránt, kérem, tekintse meg a többi Aloe Vera termékünket is a www.vivanatura.hu weboldalon:

 

Kombucha kapszula Aloe Verával

Aloés kombuchakoncentrátum

Dr. Aloe Juice

Jakab István
XI. évfolyam 11. szám

Címkék: aloe vera, jakab, kombucha

Aktuális lapszámunk:
2021. január

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.