Viva Natura

Dr. Aloe spray – a bőr elixírje


  A melengető tavaszi napsugár jót tesz a léleknek, de ha bőrünket tartósan kitesszük a napsugárzásnak, annak akár káros következményei is lehetnek. Többet kell törődnünk egészségünk megőrzésével, illetve helyreállításával, és ebbe nem csak az egészséges táplálkozás, a szervezetünk számára fontos tápanyagok biztosítása tartozik, hanem testünk legnagyobb kiterjedésű szervének, bőrünknek ápolása is. Sokan használnak különböző mesterséges anyagokat tartalmazó kozmetikumokat, bőrápoló szereket, de szerencsére az utóbbi évtizedekben egyre szélesebb körben fordul a tekintet a természet kínálta lehetőségek felé. A természetes gyógynövények, gyógymódok népszerűsége folyamatosan nő.

   

  A természet tálcán kínálja nekünk az egészség és szépség megőrzésének módját, csak érte kell nyúlni. Az Aloe vera már évezredek óta ismert gyógynövény, minden korban nagyra becsülték, számos betegség kezelésére alkalmas gyógyító növényként tartották számon. Több mint kétszáz hatóanyagával az Aloe vera szinte egyedülálló a növényvilágban. Tartalmazza a teljes vitaminskálát, több mint húszféle létfontosságú ásványi anyagot, nyomelemet, különbözõ szacharidokat, aminosavakat és számos enzimet.

   

  Dr. Aloe – a Külső Segély

  Sokak által ismert termékünk a Dr. Aloe spray, mondhatjuk, ma már nélkülözhetetlen útitársunk, bőrünk ideális gyógyítója. Megelőzésként védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen, de valódi hatását igazán napozás után élvezzük, hiszen kellemesen nyugtatja az irritált bőrt. A száraz, repedezett bőr igazi gyógyírja. Kezelhetjük vele a pattanásokat, kiütéseket, gyulladásokat. A Dr. Aloe spray társaságában nyugodtan élvezhetjük a vízparti estéket, nem kell félni a szúnyogcsípések kellemetlen következményeitől.

   

  De minek köszönhetjük bőrvédő hatását?

  Az Aloe a benne található speciális poliszacharid-keveréknek köszönhetően elősegíti a bőr külső rétegeiben lévő sejtek megújulását, csökkenti az öregedési, ráncosodási folyamatot. A kitűnő minőségű aloe mellett megkerestük azokat a gyógynövényeket és kiegészítő anyagokat, amelyek a termék külsődleges alkalmazását még hatékonyabbá teszik. A teljesség igénye nélkül ezek a következők: körömvirág, cickafarkfű, citromfű, izsóp, kakukkfű, levendula, kamilla, propolisz, alantoin. Ezen növények együttes hatása eredményezi a Dr. Aloe Külső segély kiváló bőrápoló, bőrhámosító, gyulladáscsökkentő, antiszeptikus hatását. Nem csak nehezen gyógyuló sebek, bőrelváltozások, égési sérülések felületi kezelésére ajánljuk. A Dr. Aloe spray-vel történő rendszeres öblögetéssel megszüntethető a fogíny vérzése, gátolja a fogak kilazulását és a fogkő képződését is.

  J. I.
  XIII. évfolyam 5. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. augusztus

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.