Viva Natura

Egy jó termék még jobb mellékhatása: a Soberguard

Méregteleníti a szervezetet, rövid idő alatt megszünteti a másnaposság tüneteit

  Mindennapjainkban a táplálkozás, gyógyszerszedés, italfogyasztás során nehezen eltávozó, kellemetlen közérzetet okozó méreganyagok halmozódnak fel szervezetünkben. Ezen anyagoktól segít gyorsan és hatásosan megszabadulni egy forradalmian új magyar találmány: a Soberguard.


  A Soberguard olyan kizárólag természetes anyagokból készült, gyógyszerészeti tisztaságú gyógynövénykomplexre épülő szénsavas üdítőital, amely felgyorsítja és érezhetően aktivizálja a szervezet méregtelenítési folyamatait.

  Fogyaszthatjuk kúraszerűen is általános méregtelenítéshez, másnaposság esetén a túlzott alkoholfogyasztás következményeinek megszüntetésére, vagy egyszerűen egy kellemes koktél alapjaként.

  A Soberguard révén juthatnak az egészségtudatos emberek hatékony, méregtelenítő italhoz, amely azon kívül, hogy tisztítja a testet, jó ízű, kellemes ital, igazi unikum a természetes hatóanyagokat tartalmazó gyógyélelmiszerek listáján. Ezért döntött úgy cégünk, a Viva Natura, hogy megismerteti Önökkel a Soberguardot, amit magyarul józanságunk őrének hívhatnánk, de a természetgyógyászat világában valószínűleg az egészségőr nevet fogja kapni.

  Méregtelenítsünk Soberguarddal

  Az embert mindennapi élete során számos olyan stresszhatás éri, akár tud róla, akár nem, mely súlyosan terheli a szervezetet. A túlzott gyógyszerfogyasztás, a környezeti ártalmak, túlhajszolt életvitelünk mind-mind mérgezik testünket. Ehhez társul a lelki és szellemi teher, ami tovább gyengíti testünk ellenálló képességét. Ez a terhelés lehet alkalmi vagy folyamatos, ezáltal hatása is eltérő módon jelentkezik.

  Az enyhe fokú terhelés tipikus példája a másnaposság. A Soberguard olyan, mint a jó orvos: nem a tünetet kezeli, hanem a kiváltó okot szünteti meg. Az alkoholfogyasztás során is salakanyagok halmozódnak fel a szervezetben, melyek természetes kiürülési ideje nagyon elhúzódhat. A Soberguard összetételének köszönhetően kitűnően kezeli a "másnapok" és az azzal járó kellemetlen tünetek (fejfájás, émelygés, gyomorpanaszok) kialakulását, mielőbbi megszüntetését.

  A természetben minden megtalálható, ami az ember egészségéhez szükséges. Ezek felkutatása, alkalmazása a természetgyógyászat feladata. Innen ered a Soberguard névre keresztelt ital megalkotásának gondolata, amelynek egyik különlegessége speciális összetételű gyógynövénytartalma. A gyógynövények félesége, aránya a keverékben, mennyisége az italban, tudományos munka eredménye. A gyógynövénykeverék jótékonyan befolyásolja az emberi szervezet emésztő- és kiválasztórendszerét, azaz detoxikál (méregtelenít), elősegíti az emésztést, a gyomor esetleges kellemetlen érzetét és gyomorirritációt csökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

  "...A növényi komponensekre vonatkozó specifikációk szerint azok kémiai és mikrobiológiai tisztasága, a deklarált paraméterek tekintetében megfelelő. A felhasznált növényi komponensek kivonatai az urinális és emésztőrendszerekre hatnak, vizelethajtó, epehajtó, epetermelést fokozó, májműködést fokozó hatásúak. A termék hatóanyagokban dúsított extractumokat tartalmaz, melynek összes mennyisége 2353,5 mg drog (gyógynövény-hatóanyag) mennyiségnek felel meg adagonként. Ilyen mennyiségtől már elvárható a diuretikus hatás, valamint az emésztőrendszerre gyakorolt hatás."

  (OÉTI Élelmiszer-kémiai és Analitikai Főosztály állásfoglalásából)

  A Soberguard egyedülálló vizsgálatokon ment keresztül. Először a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi karán analizálták, majd az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI), a Semmelweis Orvostudományi Egyetem (SOTE) és dr. Róna Kálmán igazságügyi orvos szakértő elemezte a Soberguard által kifejtett hatást. Ezek alapján elmondható, hogy a Soberguard klinikailag vizsgált és véleményezett frissítő ital, melynek mellékhatása a tesztek során nem vált ismertté, viszont kedvező méregtelenítő funkciója egyértelműen bizonyított.

  Összefoglalva: a Soberguard új termékkategóriát jelent, a természetes alapon tisztító, méregtelenítő italok kategóriáját, amely mellékhatások nélkül gyorsan fejti ki hatását, és mindezt a természet erejével. Tartósítószert és cukrot nem tartalmaz. Tulajdonságát és színét a gyógynövényi kivonatok határozzák meg.

  Hamarosan kereshetik gyógynövény- és bioboltjainkban.

  Jakab István
  XII. évfolyam 10. szám

  Címkék: másnaposság, üdítőital

   Aktuális lapszámunk:
   2020. november

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.