Viva Natura

Fat Killer

Fogyókúrás termékcsalád


   

  Tested minden megemészthetetlen táplálékból zsírt halmoz fel.

   

  Nem az számít, hogy hurkát, kolbászt vagy sütit ettél, hanem hogy meg tudtad-e emészteni.

   

  Amit ma megeszel, emészd meg holnapra!

   

   

  Mi a Fat Killer - magyarul Zsírölő program lényege?

  Aktivizálni az anyagcserét, hogy a ma és a már egy éve bennünk pangó, részlegesen megemésztett táplálékokat is megemésszük.

   

  Az Enzimkomplex koncentrátum segítségével serkentjük anyagcserénket, támogatjuk magunkat a méregtelenítésben, beindul a kíméletes fogyási folyamat. Már az első napoktól kezdve jobb a közérzetünk, aktivitásunk, életerőnk. Életminőségünk javulása már önmagában is fantasztikus eredmény, de egy hét múlva bátran mérlegünkre is állhatunk. A tartós súlycsökkenést a Fat Killer tabletta teszi tökéletessé.

   

  Az első lépcső a megfelelő emésztéshez, hogy az elfogyasztott ételt rágd meg alaposan.

   

  A második lépcső, hogy aktiváld emésztésed, erre való az Aktivátor - Kombucha Kapszula Mate teával.

   

  Étkezés közben vagy utána 10 perccel igyál meg 1 dl Aktivátor teát 2 dl vízzel hígítva.

   

  Miért is a legfontosabb az egészséges májméregtelenítés a fogyáshoz?

   

   

  Zsírt tudsz égetni, mérget nem!

  Fogyáskor a zsírban raktározott mérgek felszabadulnak, a vérbe kerülnek.

   

  A máj feladata lenne a méregtelenítés, ezt elsősorban az enzimek segítik elő. Enzimek hiányában a máj nem képes ellátni méregtelenítő feladatát, a mérgek a vérben nem maradhatnak, ezért újra zsírokat képez, ahol eláshatja a nem kívánatos mérgeket. A nagy nehézségek árán lefogyasztott zsírpárnák visszakerülnek nemrég elhagyott helyükre!

   

  Enzimkomplex

  Enzimkomplex segítségével támogassuk a hatékony méregtelenítést és fokozzuk szervezetünk önálló enzimaktivitását.

   

  Mindennap 1,5 dl Enzimkomplex koncentrátumot hígítsunk fel kb. 1,5 l ásványvízben és napközben ezt fogyasszuk.

   

  Az eredmény már az első napok után érzékelhető, csökken a puffadás, rendszeressé és könnyűvé válik a napi széklet. A megfelelő emésztés növeli a szervezet saját enzimtermelő képességét, javul a méregkiválasztás, ezáltal tehermentesül az immunrendszer, csökkenek az allergiás tünetek is.

   

  A tartós súlycsökkenést a Fat Killer tabletta teszi tökéletessé.

   

  A Fat Killer tabletta hatékonyan támogatja a fogyást, a felszabaduló zsírok kiürítését, az éhségérzet, evéskényszer csökkenését.

   

  A Fat Killer tabletta számos bioaktív enzimet tartalmaz. A bromolain és papain enzimek segítik a fehérjeemésztést és felszívódást. Hiányukban a fehérjék részben vagy teljes egészben emésztetlenek maradnak és erjedéssel toxinná válnak (puffadás, kellemetlen bélgázok). A Fat Killer tabletta citozán nevű anyaga zsírcsapdaként működik, míg a szerves króm csökkenti az étvágyat és segíti a vércukor-szabályozást. A noni hozzásegít, hogy könnyebben megszabaduljunk az evéskényszertől. A citozán tengeri élőlények, elsősorban rákok kitinpáncéljából kivont anyag. Zsírégető hatású, a bélben gélszerű anyagot képez és saját súlyához viszonyítva ötszörös mennyiségű, élelemmel bevitt zsírt tud megkötni, ami ezt követően már nem metabolizálódik és a széklettel együtt távozik. A citozant tartalmazó készítmények emiatt alkalmasak az elhízás megelőzésére, ill. a diétával és mozgással kiegészített testsúlycsökkentő programokban történő felhasználásra. Természetes rostanyag, méregmentes és nincs semmi toxikus hatása. Csökkenti a koleszterinszintet, megakadályozza a koleszterin beépülését; elősegíti a koleszterin átalakulását.

   

  A Fat Killert éhgyomorra vagy az étkezéseket követően 2 órával javasoljuk szedni. Így nem csak az éppen elfogyasztott táplálék lebontását segíti elő, hanem a bélcsatornában hosszú idő óta lerakódott, emésztetlen tápanyagok teljes lebomlását is.

   

   

  Mit érdemes tudni az enzimekről?

  A szervezetünkben minden percben 36 millió anyagcsere-folyamat zajlik, amelyeket enzimek irányítanak. Enzimek nélkül nem lenne emésztés, a tápanyagok nem lennének képesek beépülni a szervezetbe. Elégtelen enzimműködés esetén vagy enzimek hiányában a máj nem képes méregteleníteni, csökken a hormontermelés, energiahiányosak, levertek, dekoncentráltak leszünk. Szinte minden idős, krónikus betegségben és allergiában szenvedő embernek van emésztőenzim-hiánya.

   

  A különféle allergiák akkor jelennek meg a szervezetben, amikor az emésztőenzimek hiányában az elfogyasztott táplálékok részben emésztve vagy emésztetlenül a vérbe jutnak. Az immunsejtek elkeseredett küzdelmet folytatnak a szervezetet ellepő méreganyagok közömbösítéséért, de a toxinok egy része így is továbbjut a test különböző szerveibe. Ezt fejfájásként, reumás, ízületi gyulladásra jellemző fájdalomként, visszatérő arcüreggyulladásként, krónikus fáradtságként, májméregtelenítési zavarokból adódó elhízásként éljük meg. A máj méregtelenítési funkciójának zavara és az elhízás összefüggése, hogy a máj a feldolgozatlan mérgeket a zsírrétegekben tárolja.

   

   

  A Fat Killer termékcsalád alkotóelemeinek tulajdonságai

  A kombucha legfőbb összetevői: tejsav, glükuronsav, almasav, borkősav, maleinsav, citromsav, oxálsav, C-, B1-, B2, B3-, B6-, B12- és más a B-vitamin-komplexhez tartozó termék, különböző aminosavak és létfontosságú enzimek.

   

  A kombuchateában lévő glükuronsav a máj fő méregtelenítője, amely a májban is keletkezik.

   

  A szervezetben a hidroxil csoportokat tartalmazó mérgező hatású vegyületeket glükuronsav-glykoziddá alakítva hatástalanítja. Ha a méreganyagok hozzákapcsolódnak a glükuronsavhoz, akkor már nem kerülnek vissza a szervezetbe, hanem kiválasztódnak a vizelettel és a verejtékkel. A megfelelő mennyiségű glükuronsavat termelő egészséges máj is kritikus állapotba kerül, ha a környezetből nagyobb mennyiségű mérget (élelmiszer-adalékok, dohányzás, alkohol, kábítószerek, gyógyszerek, sőt antibiotikumok) kap feldolgozásra. A máj méregtelenítő munkáját jelenlegi életvitelünk mellett támogatni kell, ebben pedig kulcsszerepet játszik a glükuronsav, melynek pótlása elengedhetetlen. A kombuchában lévő glükuronsav és származékaik mennyisége meghaladja a 25 mg-ot literenként. Ez az ismert legmagasabb érték a természetes élelmiszerek között.

   

  A mate tealeveleket gyógyszerként és teafűként is használják meghatározó aromája, íze és stimuláló hatása miatt. Mate teát használják vizelethajtó, vértisztító, élénkítő és a központi idegrendszert stimuláló szerként. Élénkítő hatásának köszönhetően helyreállítja az alvási ciklust és csökkenti a fáradtság érzését. Továbbá csökkenti az étvágyat, erősíti a testet és pozitív hatást fejt ki az izmokra.

   

  A mate tea leveleiben található gyorsan felszívódó, antioxidáns fitokémiai anyagoknak köszönhetően klinikai tesztek bizonyítják magas antioxidáns hatását. Elsősorban súlycsökkentésre használják hőfejlesztő tulajdonsága miatt.

   

  A papaya a gyógyászatban régen ismert gyógynövény, az egyetlen, amely jelentős mennyiségű papain enzimet tartalmaz. A papain az emésztés során elbontja a fehérjéket és így azok könnyen emészthetővé válnak. A papaya különféle enzimek, ásványi anyagok, vitaminok gazdag forrása. A papaya tartalmazza mindazokat az enzimeket, amelyek megkönnyítik a fehérjék, a szénhidrátok és a lipidek emésztését. Hatékonyságát a belekben uralkodó aktuális kémhatás (pH) nem befolyásolja. A szakemberek a papaint mint a legerősebb fehérje emésztőenzimet tartják számon. Ez az enzim saját súlyának 35-szörösét kitevő hús megemésztését teszi lehetővé. A papain enzim kiválóan alkalmas a bélfalak megtisztítására túlzott mennyiségű nyálkáktól vagy elhalt szövetektől. Ugyanakkor az élő szöveteket semmilyen módon nem károsítja.

   

  A Fat Killer komponensei révén az enzimműködéshez szükséges nyomelemeket is biztosítja. Az emberi szervezet 20-30 mg jódot tartalmaz. Ennek túlnyomó része a pajzsmirigyben található. A jódtartalmú pajzsmirigyhormonok élettani hatása rendkívül sokrétű. Fokozódik a fehérjék, az enzimek szintézise (nő az energia- és az oxigénszükséglet), felgyorsul a ribonukleinsavak (RNS) szintézise, a sejtek energiaközpontjaiban zajló folyamatok aktivizálódnak.

   

   

  Mire szolgál az ajándékként kapott pörkölt kendermag?

  A kendermag a gamma-linolénsavak leggazdagabb forrása. Ezek felelnek kötőszöveteink rugalmasságáért, bőrünk feszességéért. Az omega-3, omega-6 telítetlen zsírsavak csökkentik az éhségérzetet, gyomrunkat speciális olajréteggel vonják be. A fogyókúra alatt és azt követően szerintünk nélkülözhetetlen táplálék.

   

  Ha megkedvelték a pörkölt kendermagot, a gyógynövény- és bioboltokban folyamatosan megtalálják.

   

  Ha lelkismeret-furdalás nélkül szeretnének nassolni, tökéletes rágcsálnivaló a pörkölt kendermag.

   

  A jó emésztés és a fogyás kulcsa a gyors anyagcsere.

  Jakab István
  XI. évfolyam 10. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. február

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.