Viva Natura

GPS szelet és Energy Balance


  GPS szelet

  Glutamin Pro Sport citrusízű fehérjeszelet - a legális teljesítményfokozó

   

  GPS a sportban

  A GPS szelet 49 százalék fehérjét és vitamint, 20 gramm magas biológiai értékű fehérjét, 2.1 gramm glutamint (Gempro-HI-Q), emellett kevés zsírt, szénhidrátot tartalmaz, és alacsony a glikémiás indexe. Ezek a tulajdonságai alkalmassá teszik arra, hogy a sportolóknak az edzés és versenyzés során stabil maradjon a vércukorszintjük, ne érezzék a fáradtságot, és elkerüljék az izomfehérje-roncsolódást. Az edzés után 20-30 percen belül fogyasztott GPS szelet meggyorsítja a regenerációt. Erőnléti edzés előtt elegendő csak vízzel fogyasztani, kimerítő edzés végén pedig izotóniás itallal ajánlott.

   

  GPS a testsúlycsökkentésben

  A fogyókúrák egyik legnagyobb problémája, hogy soha nem a kívánt helyről mennek le a kilók. Ráadásul, ha a fogyókúra túl gyors fogyást eredményez, félő, hogy az izmainkból veszítünk, és az áhított testalkatot sem érjük el, puhánnyá, petyhüdtté válunk. A GPS szelet csökkenti az éhségérzetet, segíti a zsírégetést és lassú fogyást eredményez. Így megőrizzük izmainkat, mitöbb, egy kis testedzéssel párosítva tónusos, formás alakot érhetünk el.

   

  GPS az időskori gyengeség és a krónikus fáradtság kezelésében

  Időskorban csökken az étvágy, kevesebb tápláló ételt fogyasztunk, ami súlycsökkenéshez, izomsorvadáshoz, ebből következően sérülésekhez és további gyengüléshez vezet. A GPS szelet hozzájárul ahhoz, hogy az idős szervezet megkapja a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét és glutamint, ezáltal erősíti az immunrendszert, javítja az önellátás esélyét, egyszóval az életminőséget.

   

  Energy Balance

  Csokoládéba mártott narancsízű szójás szelet

   

  Az EB szelet növ eli a teljesítményt

  Az Energy Balance forradalmian új termék, alacsony GI értéke miatt hosszantartó energiát biztosít. Lassan növeli a vércukor- és inzulinszintet, emiatt sokáig kelti a telítettség érzetét. Ezáltal szabályozza az étvágyat és csökkenti a napi kalóriabevitelt, ellentétben más, kukorica- és rizspehely alapú, glukózzal, cukorral és mézzel édesített szeletekkel, amelyek gyorsan megemelik, majd gyorsan le is csökkentik a vércukor- és inzulinszintet. Így annak ellenére, hogy ettünk, hamar megéhezünk, lankad a figyelmünk és csökken a teljesítményünk.

   

  Az EB szelet egy hordozható életenergia, az étkezések között ízletes nass, és a gyomrot sem terheli. Fogyasztásával elkerülhető az éhség, a hipoglikémiás állapot és az energiaingadozás, növeli a koncentrációt és a teljesítőképességet.

   

  Az EB szelet segíti a fogyást

  A vércukor- és inzulinszint stabilizálása a folyamatos zsírégetés feltétele. A magas inzulinszint ugyanis lezárja a zsírraktárakat, minek következtében a szervezet a vérben található cukorból és a raktározott szénhidrátból biztosítja a számára szükséges energiát. Az alacsony GI-ételek alacsony szinten tartják az inzulinszintet, ezáltal nyitva maradnak a zsírraktárak és könnyebb a zsírégetés. Nem kérdés tehát, hogy egy zsírégető torna, vagy kardióedzés előtt milyen snacket fogyasszunk. Ha bekapunk egy 120 kalóriás EB szeletet fél órával az edzések előtt, nem érzünk majd éhséget, stabilizálódik a vércukor- és inzulinszintünk, optimálissá válik a zsírégetés, összességében élvezni tudjuk a sportot. Segítségével kielégíthetjük az esténként ránk törő nassolási igényünket is, ezáltal nyugodtabbá válik az alvásunk. Másnap pedig fitten ébredünk és jobban tudunk koncentrálni.

  Jakab István
  XI. évfolyam 5. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.