Viva Natura

Gyilkos vonalkódok

Energetikailag megölt élelmiszerek

Ma már mindenki számára ismert tény, hogy a szabad földön termesztett növények energiaszintje eltér a fóliasátor alatt termesztett növényekétől, sőt azt is tudjuk, hogy a vegyszerekkel permetezett növények energiaszintje jóval alacsonyabb. Továbbmenve meg kell említenünk a génmanipulált élelmiszereket, amelyek bár a szemnek szépek, de a testnek és a léleknek nem élvezhetőek.


Energialények vagyunk. Mit jelent ez?

Reggel, amikor a tükörbe nézve egy pillantást vetünk magunkra, tulajdonképpen egy óriási rezgéshalmazt érzékelünk a szemünkkel. Ez az energiaanyag – az információ pulzálásából összetett lény – a mi valóságunk, ez az, amit mások érzékelnek belőlünk, amikor találkozunk.

 

Energiaszintünk attól függ, hogy mennyire rendezett a belső struktúránk, illetve menynyi bevitt tápanyagot, napfényt, levegőt, mozgást vagyunk képesek átalakítani energiává. Az energia akkor jó, ha az élő testen kívül jelenik meg, védőburokként látszódva az aurafotókon vagy a biofotonméréseknél.

 

A biofotonmérést már pár éve használják annak megállapítására, hogy a letépett gyümölcs, a saláta menynyi energiával rendelkezik. Korábbi ismereteink alapján tudjuk, hogy a belső rendezettségről a napenergia és a felhasználható adottságok hatásfoka ad mérhető számot. Sajnos a biofotonmérések még nem elérhetőek számunkra, ezért jelenleg a bioenergia biorezonanciás eljárással, de még gyakorlott varázsvesszős képességgel is megállapítható. A leszakított gyümölcsöket, zöldségeket lehet energizálni. Az energizálás sose tévessze meg önöket, mert nem pluszenergiát viszünk a növényanyagba, hanem a belső rendjét próbáljuk meg felerősíteni. A belső rend eredménye, hogy a növény külső energiaburka megerősödik. A belső rendet viszont úgy lehet kialakítani, hogy ha az élelmiszerek nagy részét tartalmazó vízstruktúrákat rendezzük, illetve meghatározott alakzatokban próbáljuk őket tartani. Az élő negatív entrópiára törekszik, ez azt jelenti, hogy a belső szerkezetekben a legtömörebb struktúrákat akarja létrehozni, mert az összes zárvány azt eredményezi, hogy a kitöltetlen terekben igenis valami belső energetikai mozgások indulnak el, ami pontosan a rendezettség ellen hat.

 

A víz tanítható, ezt már Masaru Emoto könyvéből ismerjük, illetve fogadjuk el, hogy létezik egy ilyen eljárás és technológia. Tehát, ha a víznek kívülről egy rendezett struktúra fényképét mutatjuk, ez lehet Dávid-csillagnak megfelelő hexagram vagy egy fibonacci spirál, el tudjuk érni, hogy a víz belső struktúrái rendeződjenek.

 

A spiráloknál azért el kell mondanom, hogy nem mindegy, hogy bal vagy jobb pördületű a spirál. A spirálok minden esetben a középpontból, tehát a nullpontból induljanak ki. A középpontból kiindulva az óra irányával megegyezően kerüljenek fel a spirálok az energizálandó tárgyra, mondjuk egy élelmiszerdoboz aljára.

 

Mi a hárombekezdésű fibonacci spirált használjuk vagy a Dávid-csillagként elhíresült Salamon pecsétjét, ami nem más, mint két tetraéder egymásba fonódásából keletkezett hatágú csillag. Ezek az alakzatok térnek viszsza a vízfotóknál is. Ez egy későbbi történet, elnézést ezért a hosszabb bevezetőért, de aki fogyasztja a termékeinket, tudja, hogy ezt az energizáló spirált most már hosszú évek óta használjuk termékeinken. Rendszeresen ellenőrizzük is, hogy a termékek energiatartalma megfelelő legyen (ez most nem az összetételre vonatkozik, hanem arra a bioenergiára, ami az élőre jellemző). Az energizáló spirálokkal érjük el, hogy még az egyéves kinyitott tabletták is ugyanazt nyújtják, mint a frissen dobozba helyezett szárított zöldségeink.

 

Az egyik kiállításunkon odalépett hozzám egy kineziológus-bioenergetikus. Elég furcsa párosítás, de nem áll tőlünk távol ez a gondolkodásmód. Azt mondta, hogy „meg tudom magyarázni, hogy az önök termékei mitől fantasztikusak, de azt is szeretném megmondani, hogy mi az, ami ezeknek a termékeknek az energiaszintjét akár tönkre is teheti”.

 

A vonalkódok gyilkos rezgései

Egyre gyakrabban halljuk, hogy az emberekre – az 1940-es évek német mintájára – kódszámot vagy vonalkódot szeretnének tetoválni, vagy a bőr alá vonalkódrezgéseket beépíteni. Drága globalizációs, világ egységére törekvő csoportok! Tudni kell a vonalkódról, hogy önmagában mindegyik vonalkód egy speciális, összetett, állandó rezgéscsomag, amelyek számos bioenergetikával, rezgésterápiával foglalkozó kolléga szerint károsak. Azt állítják, hogy az élelmiszereken található vonalkódok meggyorsítják a minőségromlást. A következőket javasolta: vásárlás után vastag fekete filctollal húzzuk át keresztben a vonalkódot, ezáltal semlegesíteni lehet a rezgésformákat.

 

Megvásárolt termékeinket hiába energetizáljuk, ha a vonalkódrezgések ezek ellen hatnak

 

Én mint kísérletező ember azonnal vettem két darab almát. Lemérettem őket, és az egyikre ráhelyeztem a vonalkódot. Mindkét almát azonos körülmények közé helyeztem. A kísérletet önök is végezzék el. Megdöbbentő volt az eltérés. A két alma közül a vonalkóddal ellátott 10 nap múlva már töttyedt, puha volt – ki kellett dobnom –, a másik pedig egészséges, szép maradt.

 

Mi a helyzet a ruháinkon elhelyezett vonalkódokkal, amelyeket naponta viselünk? Energetikailag ugyanolyan rossz hatással lehetnek, mint a rádiótelefon, a mikrohullámú sütő vagy a légteret lassan teljes egészében kitöltő magas frekvenciájú telefonhullámok és rezgések. Hogyan védekezhetünk ellenük? Az előbb elmondott módszer szerint. Amint lehet, távolítsuk el a vonalkódot minden megvásárolt termékről, ha nem lehetséges, vastag fekete filctollal húzzuk át.

 

Legyünk ebben is úttörők, tehát aki kombuchatermékeket vásárol, tudja, hogy hosszú évek óta tapasztalati úton létrehozott spirális energiával védjük, illetve támogatjuk a készítmények energiamezőjét. Ezért lehetséges, hogy bioenergetikusok mérései alapján a mi termékeinknek sokkal nagyobb az aurája és az energiája, mint más hasonló kompetitor termékeknek. Vonalkódok nélkül sajnálatos módon mi sem tudjuk a boltokba vinni az áruinkat. Az a kérésünk, hogy ha bármilyen árut vásárolnak tőlünk, akár a Viva Natura World Kft., akár a Kombucha cég termékeit, a vonalkódot vastag fekete filccel húzzák át. Köszönöm az építő észrevételt, és remélem, hogy az energiák és a víz struktúrájának világában is egy kicsit előrébb haladtunk.

Jakab István
XIII. évfolyam 1. szám

Címkék: energiamező, energizálás, káros rezgés, minőségromlás, viva natura, vonalkód

Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.