Viva Natura

Immunrendszerünk védelmében

Így óvjuk a belső orvost

Gyilkos háború folyik az immunrendszer ellen – mentálisan a stressz és a félelem által, anyagszinten az oltások, a kémiai méreganyagokat tartalmazó gyógyszerek és egyéb szennyeződések által.


Az adalékanyagok felelnek az allergiás megbetegedések 90 százalékáért. Ki ezért a felelős?

 

Az ember mindenféle szennyező anyagot hajlandó elfogyasztani.

 

A táplálékkiegészítőkben leggyakrabban használt síkosító-, színező-, tapasztó- stb. anyagok: talkum, propilénglikol, xantángumi, guargyanta, bentonit, alumínium szilikát, polidextróz.

 

A holt táplálékok folyamatosan savasítják, hosszú távon elpusztítják a szervezetet. A testünkben lévő „bioszkennerek” felismerik, hogy mi az, ami életazonos és mi az, ami életidegen. Ez utóbbit hívjuk mesterséges vagy méreganyagoknak. Ezeket a mérgeket a szervezet sok esetben ki tudja üríteni izzadság, vizelet, légzés által, de nagy része a szervezetünkben lerakódik a sejtek közötti térben, kötőszövetekben. Az emésztőcsatornában pangó szervetlen ásványi anyagok nedves, savas közegébe érkező növényi csíra, például gombaspóra, elkezd szaporodni. Ezek a kórokozók nemcsak megteremnek, hanem el is pusztulnak bennünk. A toxinokban gazdag bomlástermékeken újabb rothadéklakó gombák sarjadnak, és ebben a meleg, bűzös mocsárban paraziták, férgek szorgos milliárdjai telepednek meg, gyengítve immunrendszerünket.

 

A túlsavasodás és az elsalakosodás megbénítja az immunrendszert és fogékonyabbakká válunk olyan fertőzésekre, amelyekkel az ép immunrendszer könynyen elbírna.

 

 

Mi a megoldás? Mivel járulhatunk hozzá?

Mindenki saját lelkiismerete szerint vállaljon felelősséget önmaga, családja, környezete és a „Föld” egészségéért! 

 

Mi ennek érdekében ajánlhatjuk a 100% Tiszta Természet termékcsalád újabb tagjait. Ellenőrzött, tradicionális környezetben vegyszer- és műtrágyamentesen termesztett alapanyagokat, amíg lehet, hazai vetőmagból (GMO-mentes).

 

Adalékanyag-mentes, 100% tiszta alapanyagot tartalmazó porokat és speciális túlnyomásos A sajtolással készült tablettákat, megfizethető áron.

 

Már említettük, hogy az immunrendszeri problémák hátterében a szervezet sav-bázis egyensúlyának felborulása áll. A fő feladat az egyensúly helyreállítása, az életminőség biztosítása.

 

A lúgosítás az első lépés ehhez. Ízlelőbimbóink, testünk hamar hozzászokik a természetes táplálékokhoz és szinte követelni fogja a lúgosító zöldeket nap mint nap. Az eredmény pár héten belül jelentkezik. A test megváltásként, újjászületésként éli meg a lúgosítást a zöldekkel.

 

Mennyi ideig kell fogyasztani a lúgosítókat?

Egy élet alatt elszennyezett testet nem lehet két hét alatt kimosni. De attól a perctől kezdve, hogy az egyensúly kezd visszaállni, testünk sokkal kellemesebb válaszokat ad a környezeti ingerekre, a külső behatásokra. Lépésről lépésre lúgosítunk, ugyanakkor azt fogjuk tapasztalni, hogy már egyre kevésbé akarja testünk a savasító ételeket elfogadni. Mindazok, akik a lúgosítás útjára lépnek, életük megváltozásáról számolnak be.

 

A Zöldvér lúgosító család tagjai nagy népszerűségre tettek szert az elmúlt években. Most a 100% Tiszta Természet tagjaként megalkottuk a Green Mix 9 tablettát, amely a termékcsalád többi tagjához hasonlóan teljesen adalékanyag-mentes, speciális túlnyomásos sajtolással készül. A Green Mix 9 lúgosító zöldjei: árpafű, zabfű, búzafű, zöldtea, lucerna, csalánlevél, papaya, petrezselyem, kapor – egyenként is kiváló bázikus hatással rendelkeznek.

 

Az ásványi anyagok hatékony beépülést szolgáló – biotranszformált – kötésben találhatóak bennük. A lúgosító zöldek ellensúlyozzák a hosszú idő óta felhalmozódott savas bomlástermékek hatásait, s nem csak lúgosítanak, hanem testünk természetes ásványianyag-, vitamin-, nyomelem- és enzimkészleteit is pótolják.

 

13 éve termeljük és forgalmazzuk az Árpafüvet

A Zöldárpa (Árpafű) tabletta hamarosan nagyobb kiszerelésben kerül forgalomba. Egy doboz 160 db tablettát tartalmaz. A zöldárpa nagyszerűsége abban rejlik, hogy egyedülállóan magas koncentrációban és épp a szervezet számára szükséges arányban tartalmazza a számunkra szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat, enzimeket, növényi fehérjéket és a klorofillt.

 

A zöldárpa igazi vitaminbomba, amely más élelmiszerekkel összehasonlítva jóval magasabb arányban tartalmaz béta-karotint, folsavat, pantotént és nikotinsavat. Bővelkedik a számunkra létfontosságú enzimekben, többek között az egyik leggazdagabb SOD (superoxid dismutáz) enzimforrás. A SOD egy különleges hatású antioxidáns, ami jelentősen lassítja az öregedés folyamatát.

 

Kiknek ajánljuk a Zöldárpa tablettát?

Mindazok számára, akik rendszertelenül étkeznek, kevés friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztanak, akiknek emésztési és felszívódási problémáik vannak, valamilyen hiánybetegségben szenvednek, fokozott szellemi vagy fizikai megterhelésnek vannak kitéve.

 

A zöldárpa jótékony hatásáról bővebb információt talál a www.vivanatura.hu weboldalon, ahol ingyenesen letöltheti Hagiwara: Zöldárpa a mindentadó táplálék című könyvét.

 

A Lucerna céklával 150 db-os tabletta szintén a 100% Tiszta Természet termékcsalád palettáját színesíti. A nők minden korosztályának nélkülözhetetlen társa. A lucerna, mint kiemelkedően lúgos élelmiszer, alkalmas a szervezet elsavasodásának ellensúlyozására és a felesleges gyomorsav természetes lekötésére.

 

A Lucerna céklával a kismamák számára biztosítja az optimális kalcium- és egyéb ásványianyag-ellátást, amely a magzat csontozatának, fogazatának és belső szerveinek kialakulása szempontjából elengedhetetlen, valamint a megfelelő tejelválasztást a szoptatás időszakában.

 

A Lucerna céklával tabletta a cékla jelenléte miatt méregtelenítő, immunerősítő, fizikai és szellemi teljesítményt növelő készítmény is.

 

A szervezet a – növények közül – a céklából tudja legjobban hasznosítani a vasat. A cékla segít a vörösvérsejtek regenerálásában és szaporodásában, serkenti a sejtnövekedést és a sejtmag újraképződését. Ezért is sok helyen kiegészítő gyógymódként ajánlják vérszegénység esetén. Magas kálium- és magnéziumtartalma miatt igen hasznos a magas vérnyomás és más szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében és gyógyításában, illetve hozzájárul a test fiziológiai táplálásához, az izmok és az állóképesség növeléséhez.

 

A cékla leve folsavat tartalmaz, melynek nagy jelentősége van a várandós anyák szempontjából, hiszen a folsav a magzati fejlődés során az agy és az idegrendszer működéséhez szükséges anyagok képződésében vesz részt, nagymértékben elősegítheti a különféle születési rendellenességek megelőzését. Menstruációs zavarok és a változó korba lépett nők panaszainak enyhítésében is hatékony segítséget nyújt rendszeres fogyasztása.

 

Gazdag antioxidánstartalmát a benne található flavonoidok, polifenolok, karotinoidok és enzimek biztosítják. A Lucerna céklával tabletta segítséget nyújt a tejelválasztás serkentéséhez.

Jakab István
XVI. évfolyam 4. szám

Címkék: viva natura

Aktuális lapszámunk:
2020. augusztus

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.