Viva Natura

Inda mágneses ékszercsalád

    Ajánlott cikkeink a témában:


INDA mágnes jótékonyan

Felhelyezhetjük a csuklóra, felkarra, bokára, fejre, nyakra, derékra, ízületekre, mindenhová, ahol a mágnes jótékony hatását kívánjuk érvényesíteni.

 

Egyesíti a mágneses ékszerek előnyeit, és univerzális felhasználást biztosít. Amíg egy merev karkötő pl. csak a csuklóra helyezhető fel, addig az Inda mágnes mindenütt körülölel, így közvetlenül stimulálja az érintett felületeket. Tökéletesen idomul a testre, és ez fontos, hiszen a mágneses mező akkor a legerősebb, ha közvetlenül a test felületéhez illesztjük. Az INDA mágneses ékszer mindegyik mágnese 700 gauss erősségű. További nagy előnye, hogy a mágneses szemek között jár a levegő, nem izzad be alatta a bőr felülete.

 

Az ezerarcú Inda mágneses ékszercsalád

Minden egyes ékszer fantázianevét egy-egy világváros, földrész, országrész hangulata ihlette. Széles körű választék biztosítja, hogy kiválaszthassák az Önökhöz legjobban illőt.

 

Hogyan működnek a mágneses ékszerek?

A mágneses energia az egyik leghatalmasabb természeti erő az univerzumban, és a mágnes ereje a természet egyik legalapvetőbb energiaforrása. A mágneses terápia alkalmazása a gyógyításban és a közérzet javításában több ezer évre tekint vissza. Már az 5000 éves múlttal rendelkező tradicionális kínai gyógyászat is alkalmazott mágneses köveket gyógyítás céljából. Felfogásuk szerint a csi folyamatosan áramlik a testben a meridiánok mentén. Mentális zavarodottság, megterhelő életmód mellett az energia áramlása lelassul, le is állhat. A mágnesek rendet tesznek, homogenizálják a csi áramlását. Paracelsus, akit a modern orvoslás atyjának tartunk, úgy vélte, hogy a test életereje befolyásolható a mágnes erejével.

 

Manapság ezen ősi gyógyító eszköz használatának reneszánszát éljük. Az egyre szélesebb körű klinikai tanulmányoknak és tapasztalatoknak köszönhetően több millió ember élvezi a mágneses terápia előnyeit világszerte. A 90-es években jelentek meg a mágneses fogyasztáscsökkentők, amelyeket üzemanyagcsőre, gázvezetékre illesztenek. Tökéletesebbé vált az energiahordozók égése, így csökkent az autók fogyasztása, a lakások fűtésszámlája. A mágnesek alkalmazásának kedvező hatásait ma még tudományosan nem bizonyították, tapasztalati tények alapján eredményesen használják. Véleményünk szerint az üzemanyagokban, az élő szervezetben a mágnesek a mindenütt jelen lévő vízstruktúrákra fejtik ki hatásukat. A vizet nem lehet delejezni, tehát soha nem lesz mágneses tulajdonságú, ugyanakkor a dipol-momentum (észak-déli hatás) képes tömöríteni, rendezni a víz - sok esetben - kaotikus szerkezetét. A rendezett szerkezetű víznek változnak a fizikai, kémiai tulajdonságai. Valószínűleg a mágneses erővonalak mentén rendeződött vízstruktúrák hatása hoz létre az üzemanyagoknál tökéletesebb égést és erősíti a szervezet öngyógyító képességét.

 

 

Inda mágneses ékszer a jó közérzet támogatója

A mágneses terápia alkalmazásának vitathatatlanul legfontosabb motiválója a fájdalom jelenléte. Alkalmazása alternatívát jelent az allopatikus gyógyszerkezelésben, mivel természetes fájdalomcsillapítóként működik. Helyreállítja a vérkeringést, ezáltal frissebb, oxigéndúsabb vérhez jut szervezetünk.
 

Használata optimális energiát és állóképességet biztosít. Dr. Kioichi Nakagawa összefüggést fedezett fel a mágneses hiány és az úgynevezett modern betegségek, mint a krónikus fáradtság és a letargia között. Napi működésük során a sejtek depolarizálttá válnak, ha nem jutnak mágneses energiához. Képtelenek regenerálódni, a test fáradttá és kimerültté válik. Külső mágneses mező alkalmazásával a sejtek életenergiához jutnak, ami a közérzet, az állóképesség javulását eredményezi. A mágneses ékszerek hozzájárulnak a test öngyógyító képességének javulásához, a test természetes elektromágneses egyensúlyának helyreállításához.

 

 

Az Inda mágneses ékszer használata házi kedvenceinknél

Az Inda mágneses ékszer univerzális lehetőségeit korábbiakban ismertettük, ugyanakkor arról sem feledkezhetünk meg, hogy házi kedvenceink ugyanazokat a civilizációs ártalmakat szenvedik el, mint mi. Mivel az INDA ékszereket bármely testfelület köré képesek vagyunk feltekerni, úgy akár háziállatainknak is sok esetben segíthetünk ezzel. Természetesen vigyáznunk kell arra, hogy ne tépjék le ezeket az ékszereket, ezért a 15-20 perces gyógykezelés idejére az állatok személyes felügyelete javasolt. Versenylovakat is kezeltek mágnessel, a 10 napos kúra során nőtt a teljesítményük és sérüléseik gyorsabban behegedtek.

 

Az Inda mágneses ékszer Amerikát egy hónap alatt körülölelte, onnan érkezett Európába. Egyesíti a már ismert és hasznosított mágneses ékszerek előnyeit a flexibilitással, miszerint bármely testfelületre könnyen felhelyezhető. Olyan esztétikus, univerzálisan használható ékszerhez jut a hölgyek minden generációja, amely méltán népszerűvé teszi Magyarországon is.

 

Nem csak a hölgyek, hanem a férfiak érdeklődésére is számítunk. Sportolók ízületi húzódásra eredményesen használják az Inda mágneses ékszercsaládot. Mindazon előnyös tulajdonságok, amellyel egyébként a már ismert mágneses ékszerek rendelkeznek, ugyanúgy jellemzői az Inda mágneses ékszercsaládnak is.

 

 

Fontos figyelmeztetés!

Az Inda mágneses ékszereket ne viselje terhesség alatt vagy elektromos implantátum alkalmazásakor, mint pl. pacemaker, defibrillátor vagy beépített inzulinpumpa. Ezektől az eszközöktől legalább 45 cm távolságra kell helyezni.

 

Bár a mágneses termékek használata biztonságos számítógéppel történő munkavégzés során, mégsem tanácsos közvetlenül a gépre, számítógépes lemezre, audio-video kazettára és hitelkártyára helyezni, mert adatvesztést okozhat.

 

 

A mágneses ékszerek használata

Kívánság szerint bármikor viselhető. Krónikus problémák esetén a kondíció és kiegyensúlyozottság növelésére napi használata javasolt. A bipoláris ékszereket napközben használjuk. Éjszaka, az alvás időtartamára le kell venni, mert túl sok energiát ad a testnek.

Jakab István
XII. évfolyam 11. szám

Címkék: ékszer, mágnes

    Ajánlott cikkeink a témában:

Aktuális lapszámunk:
2020. április

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.