Viva Natura

Isten nemcsak Noénak üzent!

Ki tehet róla, hogy csak ő hallotta meg?


Jakab István és dr. Nagy Géza

 

Az évtizedek óta tartó emberszennyezés nagyobb veszedelem az emberiség számára, mint az özönvíz. Az emberszennyezés belülről rombolja szét az emberiséget. Mit értünk emberszennyezés fogalma alatt? Minden emészthetetlen táplálék (mesterséges anyagok, szintetikus vitaminok) idegenek testünk számára. Nem csak értéktelenek szervezetünk számára, hanem kimondottan károsak, azáltal, hogy felgyülemlenek a sejtek közötti térben és idővel akadályozzák a létfontosságú anyagcsere-folyamatokat.

 

 

A mérgek és a savasító anyagok sejtszinten fojtanak meg bennünket!

Az adalékok, aromák, emulgeálók, puffasztók, ízfokozók, színfokozók, szintetikus vitaminok, mesterséges táplálkozáskiegészítők, szervetlen ásványok temetőjévé vált testünk. Ennek eredményeképpen egészségi állapotunk romlik, energiahiányosnak, erőtlennek, cselekvésképtelennek, fáradékonynak érezzük magunkat. A sejtek közötti térben felgyülemlett testidegen anyagok megváltoztatják az alapvetően lúgos közeget, ezért a sejthártyán kívül megnövekszik az ozmotikus nyomás, a sejten belül pedig csökken, és ott vízhiány lép fel. Ez a sejtegyensúlyzavar számos betegség kialakulásának alapja. A lúgosítás olyan üzenet, amelyet vagy meghallunk, vagy nem. Sokan azt mondják, "persze, megint valami úri huncutság". Holott lúgosítani, méregteleníteni mindenáron kell! Ne felejtsük el, hogy az elsavasodás egyik jól látható jele a ráncosodás, amit a vízhiány okoz. Sejtszinten éhezünk és szomjazunk, mivel a sejtek közötti térben vagy a felszívódásra képtelen ásványok halmozódnak fel, vagy olyan mesterséges anyagok, amelyeket a sejtek képtelenek befogadni.

 

 

Az emberszennyezés elleni küzdelem 25. órájában vagyunk!

Mi a teendő?

Első lépésként a szervezetet méregteleníteni kell. Második lépcsőben az elsavasodott testet olyan természetes lúgosító táplálékkal kell ellátni, amelyek biológiai kapcsolatok útján felvett szerves ásványokat, makro- és mikroelemeket tartalmaznak, amelyek sejtszinten képesek beépülni. A folyamat eredményeként ismét életerős vidám emberekké válhatunk, s a több évtizedes savas lerakódásainktól, súlyfeleslegünktől is megszabadulhatunk. 

 

A Green Mix 9 fogyasztói - a homeopátiás szereket használók - közül többen javasolták, hogy a borsmenta helyett találjunk egy másik összetevőt. Megnyugtatásukra a jövőben bevezetendő Green Mix 9 kapszulába vagy tablettába már koriandert teszünk a borsmenta helyett. A koriander hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a borsmenta. A legtöbb fűszerhez hasonlóan a koriander is kedvezően hat az emésztésre. Megszüntetheti a kóros étvágytalanságot, a keleti orvosok pedig vérhas esetén gyógyítottak vele. Ha étkezés után rágcsálunk koriandermagot, megállíthatja a csuklást. Megelőzi a gyomor- és bélgázosságot, segít az emésztési zavarokban. Magja és levele segít legyőzni a nagyobb étkezések utáni álmosságot. Emésztést rendben tartó hatása miatt segíthet az emésztési zavarok okozta fejfájásokban is. Levele és magja csökkenti a feszültséget és csillapítja a fájdalmat. A magjában lévő illóolajok antibakteriális hatásúak. Különösen a gyomor-bél csatornában hatásos baktériumok okozta fertőzések leküzdésében. Javítja az immunrendszer működését.

 

 

 

Fokozza a gyomornedv-elválasztást, ezzel étvágyat csinál, és puffadás esetén enyhe görcsoldó hatása is ismert. Remek méregtelenítő, segíti a méreganyagok távozását. Serkenti az egész test működését, növeli az alacsony energiaszintet. Európai orvosok gyakran kezelik vele a migrének egyes fajtáit, és mivel ösztönzi a mirigyrendszer működését, ezáltal az ösztrogéntermelést, nőknél segíthet a menstruáció rendszerességében, valamint a klimax idején csökkenti a kellemetlen fizikai tüneteket.

 

 

Green Mix 9 tabletta vagy kapszula?!

A Green Mix 9 megalkotásánál alapelv volt a lúgosítás és a komplexitás. Minden növényi kultúra különböző makro- és mikroelem-háztartással rendelkezik, ezek együttes összetevőire van szüksége az emberi szervezetnek. Az alapösszetevők között olyan lúgosító hatással rendelkező növények találhatóak, mint a lucerna, a búzafű, a papaya vagy a zöldárpa.

 

Dr. Nagy Géza termékfejlesztőnk, tanácsadónk egy éve fogyasztja és ajánlja zöldárpa termékeinket, amelyeket egy alapítványon keresztül ajándékként juttat el a rászorulóknak, így olyan betegek is hozzájuthatnak, akik eddig nem tudták megvenni. Dr. Nagy Géza megosztotta velünk egyik esettanulmányát, amely során zöldárpával kezelt egy 83 éves vérszegény hölgyet. Itt idézzük levelét:

 

A zöldárpa, a természet csodája

"Egyéves tapasztalataim vannak a zöldárpával gyógyított betegeknél. Magam is naponta használom, és érzem, hogy jobb a teljesítőképességem, többet bírok dolgozni úgy szellemileg, mint fizikailag.

 

Van egy konkrét betegem, egy budapesti, 83 éves hölgy, aki a zöldárpának köszönheti teljes gyógyulását. Eleinte alig tudott menni, vérszegény volt, amit az orvosok nem tudtak kezelni, gyenge volt, sápadt, szürke bőre arról tanúskodott, hogy nagyon leromlott állapotban van. Először 2007 júniusában találkoztunk, akkor kapott először zöldárpa tablettákat, melyből naponta 3x2 szemet kellett szednie.

 

Komplex természetgyógyászati tisztítókúrával kezeltük, amelybe beiktattuk a zöldárpa adagolását 20 hétig naponta 3x3 szemet, majd utána naponta 2x2 szemet, és mintha varázspálcával érintettük volna meg, a vérszegénysége, amely nem reagált az orvosi kezelésre, nem volt elegendő vörösvérsejtje, sem hemoglobinja, a zöldárpa hatására teljesen normalizálódott. Egészséges színt kapott, felerősödött, tud járni, örülni az életnek és a következő ellenőrzéseknél (amelyek két, majd három hónapra következtek) teljesen rendben volt. Az orvosok, akik vérszegénységét nem tudták kezelni, meglepődtek, hogyan tudott kigyógyulni ilyen nehéz betegségből. Ez a páciens a zöldárpa nélkül már nem is tudja elképzelni életét, és amikor kifogytak tartalékaim, nagyon szomorú volt. Más páciensek is kimondottan követelik a zöldárpakészítményt, mert érzik, hogy javult az emésztésük, csökkent a magas vérnyomásuk, enyhítette az allergiás tüneteket és nem engedte, hogy a vastagbélbe visszatérjenek a penészgombák, amelyek még rákkeltő anyagokat és mérgeket, pl. metilalkoholt is tudnak produkálni. Nem reklámot akarok csinálni a zöldárpa tablettának, hanem a tényeket és az eredményeket elmondani, hogy másokon is tudjunk segíteni. Amióta én használom, normalizálódott a vérnyomásom is, persze nem csak a zöldárpa miatt, és nem kell annyi szintetikus gyógyszert szednem."

(Dr. Nagy Géza, Komárom)

 

Számunkra is fontos, hogy minél több elégedett fogyasztónk legyen és minél több rászorulóhoz eljusson a zöldárpa, ezért családi kiszerelésben is forgalmazzuk, kedvező áron. Egy doboz 300 db tablettát tartalmaz.

 

 

A Green Mix 9 népszerűségét mi sem jelzi jobban, mint az a számtalan levél, amely fogyasztóinktól érkezett.

 

Véleményüket a következő e-mail címen várjuk: vevoszolg@kombucha.hu, illetve a 27-358-465-ös telefonszámon. Az első húsz véleményalkotó egy doboz Green Mix 9-et kap ajándékba. 

 

Csírákat vagy füveket fogyaszszak inkább? Mit javasol?

A magvak csíráztatásakor nem más energiát használunk fel, mint amit a növény annak idején útravalónak kapott a természettől, hogy képes legyen kicsírázni a csapadék és napsütés segítségével, ha megfelelő táptalajra kerül.

 

A csíra igen nagy energiát tartalmaz, s számos értékes tulajdonsága van, ugyanakkor a füvek, mint a búzafű, árpafű a nap energiáját is őrzik, biotranszformált módon képesek ásványokat felvenni a földből, így a klorofilltartalmuk is magas.

 

Itt szeretném megnyugtatni a Green Mix 9 fogyasztóit, hogy a termék nem tartalmaz glutént. A glutén csak a magvakban van, a fűben még nyomokban sem. Tehát bátran fogyaszthatják.

 

Ehhez kapcsolódóan többekben felmerült a kérdés, hogy az Alen tartalmaz-e glutént, hiszen összetevői között gabona is szerepel:

 

Az Alen mikrofinomságú, ún. szuperétek, mely tisztán vegyszermentesen termesztett magas beltartalmi értékű növények, ritka gabonafajták, valamint vörös és barna tengeri algák kivonatát kínálja. Fejlesztése nagy tudást és magas színvonalú gyártási technológiát követel. 20 évig tartó kutatómunka eredményeképpen jött létre ez a táplálékkiegészítő, amely olyan komplex enzimtáplálékot kínál, amely sejtjeink számára közvetlenül felvehető és hasznosítható. Táplálkozástudományi szempontból a létfontosságú vegyületek magas koncentrációban találhatók meg benne, és a felszívódás helyére, a vékonybél felső szakaszába kerülnek anélkül, hogy a gyomor savas kémhatása szétroncsolná őket. A gyártás során genetikailag ritka növényeket használnak, pl. pázsitfűfélék olyan ősi fajtáit, melyek már csak az Andok legjobb minőségű vulkáni talaján nőnek. Csak ezek a növények tartalmaznak magas koncentrációban olyan esszenciális aminosavakat, mint a metionin és cisztein, amelyekből a test szintén kiváló fehérjéket épít. Már csak ebből a két anyagból is napi 900 mg-ra lenne szüksége testünknek, általában viszont a magunkhoz vett étel maximum 200 mg-ot fedez ezekből a létfontosságú alkotóelemekből. Az Alen napi adagja aminosavakból kb. 1000 mg-ot tartalmaz. Megtalálható benne ezen kívül 20-féle ásványi anyag és nyomelem, 20-féle vitamin provitaminok formájában és 18-féle aminosav koncentráltan, testünk számára célzottan és épp a megfelelő arányban. Ez szinergens hatásokhoz vezet, azaz sejtjeinket célzottan látja el.

 

„Tehát, ha önmagában, családjának és másoknak valóban jót szeretne tenni, mozogjon sokat, gondolkodjon pozitívan és fogyaszszon napi 30 g Alen-t!”

(Dr. Theodor Binder)

Jakab István
XIV. évfolyam 9. szám

Címkék: viva natura

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.