Viva Natura

Magic Basic

A mágikus lúgosító


A Magic Basic helyreállítja a szervezet sav-bázis egyensúlyát

Élt egy Percy Weston nevű ember Ausztráliában, aki már az 1900-as évek közepén rájött, hogy az egészségünket érintő legtöbb probléma szervezetünk végtelen elsavasodásának következménye. Percy Weston 50 év kutatómunkájának eredményeként kiderítette, melyek azok a lúgosító anyagok, amelyeket, ha speciális módon egy receptúrába ágyazunk, emberek ezreinek, tízezreinek segíthet. A kutatásra saját betegsége ösztönözte. Ízületi gyulladás gyötörte és rákos seb keletkezett a bal kezén. Rájött, hogy a probléma gyökere a modern mezőgazdaságban keresendő. A napjainkban termesztett növények nem tartalmazzák kellő mennyiségben a szervezetünk számára létfontosságú lúgosító ásványokat, amelyekkel közömbösíteni tudnánk a savas felhalmozódásokat. Ezek a savas anyagok az ételeinkből, a talajból, a kemikáliákból és az adalékanyagokból kerülnek szervezetünkbe. Ezért Percy Weston szabad idejében kis csomagokat készített, amelyek az általa kifejlesztett speciális erősítőszert por formájában tartalmazták. Egyre többen követték, s a jó egészség mintaképévé vált. Az általa kifejlesztett termék a Percy’s Powder, amit egyszerűen csak "vértoniknak" neveznek, mert segít helyreállítani a vér pH-értékét.

 

 

A mágikus lúgosító Magyarországon

A Percy’s Powder eredeti összetételével "természetesen" nem kaptuk meg az engedélyt a gyártásra, ezért az engedélyező hatóság által megkívánt értékeket és határokat betartva elkészítettünk egy a Percy porához nagyon hasonló terméket, amely igazából Harald W. Tietze és Jakab István közös receptje.

 

A Magic Basic hatásmechanizmusa a bélflóra lúgosítására épül. Az intenzív lúgosítás során sokkoló hatást fejt ki a bélflórában élő patogén törzsekre, savasító anyagokra.

 

 

Miért fogyasszunk Magic Basicet?

A Magic Basic hatóanyagai intenzív lúgos közeget teremtenek az emésztőrendszerben. A vékonybélben lévő jótékony baktériumok, az emésztőenzimek csak megfelelő lúgos közegben képesek feladatukat ellátni. A kielégítő emésztés hiányában az elfogyasztott táplálék pang, gázosodik. Nem kívánatos rothadási folyamatok indulnak be, amelynek következtében elszaporodhatnak a kártékony baktériumok, gombák, paraziták.

 

Minden, ami az emésztőrendszerben rendet tesz, hozzájárul ahhoz, hogy az elfogyasztott táplálék testünket szolgálja és ne rosszhiszemű albérlőinket.

 

A Magic Basic ásványi sói a szulfátok. A szulfátok rendkívül előnyösek a szervezetnek. Ellenállnak a baktériumoknak, fertőtlenítik a vért, méregtelenítik a testet.

 

 

A szulfátok szerepe a méregtelenítésben

Fogyókúráink során csak zsírt égetünk, mérgeket nem. A máj, mint az anyagcsere-folyamat fő irányítója, a vízben oldhatatlan mérgeket folyamatosan a zsírszövetekbe "tereli", azok ott tárolódnak. A máj a szulfátok révén a zsírszövetben tárolt mérgeket vízben oldhatóvá alakítja át, ami már a vizelettel távozik a szervezetből. A Magic Basic segítségével elérjük, hogy a megterhelő fogyókúrákat követően májunk ne képezzen újabb zsírpárnákat méreganyagok tárolására.

 

Ki kell emelni a magnézium-szulfát (keserűsó) szerepét is. Szulfáthiány esetén tökéletlen a méregtelenítés. A szulfoxidációs zavar megfigyelhető többek között a Parkinson-betegség, az Alzheimer-kór esetében, féloldalú és egyéb mozgatóidegi bénulásnál.

 

Kis mennyiségű rézre is szüksége van a szervezetnek, nyomelemként fontos szerepet tölt be számos élettani folyamatban (vérképzés, enzimek termelése). Az oxidációs folyamatokban részt vevő enzimek alkotórésze, az ember szervezetében 80 mg található, főleg a szemben, májban, szívben, vesében, az izomzatban és az agyban.

 

A Magic Basic összetétele: Okinawa SMP korallkalcium-por, magnézium-szulfát, kálium-szulfát, szóda-bikarbóna, vas-fumarát, cink-szulfát, réz-szulfát.

 

A korall-kalcium a Percy púder egyik összetevője is, mely "beépülésre képes" lúgosító hatású ásványokat, kalcium-, magnézium-ionokat tartalmaz, amelyek segítik helyreállítani testünk megfelelő sav-bázis egyensúlyát. Ehhez Okinawáról származó, nagy tisztaságú, SMP minőségű (kalcium, magnézium 2:1 arányú) alapanyagokat használunk fel.

 

A Magic Basic kapszulát évente egyszer-kétszer, kúraszerűen érdemes alkalmazni, napi 1-2 kapszula elfogyasztásával. Lehetőleg minden esetben éhgyomorra, bő folyadékbevitellel fogyasszuk.

J. I.
XV. évfolyam 10. szám

Címkék: viva natura

Aktuális lapszámunk:
2020. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.