Viva Natura

Új köntösben - Kombuflavonoid spray

Kombuflavonoid– Kombuchakoncentrátum 9 gyümölcslésűrítményflavonoidtartalmával

  Az egészség legveszélyesebb ellenségei a szabad gyökök. Semlegesítésük, megkötésük csak nagy mennyiségű hatékony természetes antioxidáns segítségével lehetséges. Csak olyan antioxidánsokat szabad alkalmazni, amelyek „munkájuk „elvégzését követően nem válnak önmaguk is támadó szabad gyökökké.


  A flavonoidok hatékony segítséget nyújtanak az antioxidáns vitaminoknak és enzimeknek a szabad gyökök elleni védelmi rendszer kiépítésében az emberi szervezetben. Első lépésként a szabad gyökök semlegesítésére, kizárására olyan természetes, biológiai eredetű, tartósítószer-mentes terméket fejlesztettünk ki, amely a fogyasztó szempontjából stabil és a hatóanyag csökkenése nélkül tárolható. Ez meglehetősen nagy kihívás volt, hiszen minden élő anyag pillanatról pillanatra változik, „öregszik”, s ez nem válik a tartós minőség javára. A biológiai értékek, a hatóanyagok védelme érdekében fejlesztettük ki a Kombuflavonoid készítményt, mely meghatározott eltarthatósági időn belül biztosítja a kombuchakoncentrátum és a gyümölcsök kedvező, egészségmegőrző, megújító tulajdonságait.

   

  Második lépésként arra törekedtünk, hogy a már népszerű Kombuflavonoid felszívódását hatékonyabbá, gyorsabbá tegyük. E törekvésünk eredményeként szeretnénk átnyújtani Önöknek Kombuflavonoid Spray termékünket. 

   

  Hogyan szívódik fel szájon át a spray?

  A bepermetezést követően a mikrocseppekben lévő hatóanyagok egy része közvetlenül felszívódik a száj nyálkahártyáján keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy a flavonoidok másodpercek alatt a hajszálereken keresztül közvetlenül a véráramba jussanak.

   

   

  Miért előnyös a spray?

  – a gyümölcscukrok közvetlen felszívódása rögtön megemeli a vércukorszintet, így az éhségérzet csökken,

  – gyors, hatékony felszívódás,

  – magas felszívódási arány (90%),

  – kis helyen elfér, akár a zsebünkben is,

  – bárhol, bármikor használható,

  – egyszerűen adagolható,

  – üdítő, frissítő hatású a termékben lévő gyümölcscukroknak, gyümölcssavaknak és vitaminoknak köszönhetően.

   

  A Kombuflavonoid spray kombuchakoncentrátumból és flavonoid fenolokat tartalmazó gyümölcslé-koncentrátumokból készül.

   

  A felhasznált gyümölcskoncentrátumok: fekete szeder, kék áfonya, meggy, fekete ribizli, kökény, fanyarka, bodza, csipkebogyó, szőlőhéjkivonat.

   

  A  gyümölcsök gazdag bioanyag-tartalma mellett a kombucha oxidációt, mikrobiológiai romlást gátló hatása miatt (magas ecet-, tejsav-koncentráció, alacsony pH-érték) a flavonoidok stabilitása nő, a termék hosszabb ideig, hatóanyag-csökkenés nélkül tárolható.

   

  Az egészség megőrzése vagy visszaszerzése érdekében mindenkinek ajánlom a Kombuflavonoid spray rendszeres használatát.

  J. I.
  XIII. évfolyam 5. szám

   Aktuális lapszámunk:
   2020. április

   A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.