Viva Natura
<< 1   2   3   4   5   6   ... >> 13 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

A hawaii gyógyító

No nem valamiféle kézrátéttel, vágás nélküli műtéttel gyógyító csodadoktorra szeretnénk ismét felhívni a kedves Olvasó figyelmét, hanem egy gyógyításra használt "csodagyümölcsre".

» Részletek

A karácsonyi 424-es

A karácsonyéj nemcsak egy ünnep, hanem olyan érzés is, melynek varázslatát egyszerre várja felnőtt és  gyerek. Karácsonyeste minden elcsendesedik, a közlekedés leáll, és ha szerencsénk van, a hó is leesik, s így a csend és a misztikum még teljesebb lesz. Ez szimbolikusan azt is jelzi, hogy itt az idő, este csendesedjünk el, nézzünk magunkba, hogy másnaptól megkezdhessük testi-lelki tisztulásunkat.

» Részletek

A spárga legyen veletek

A spárgát az emberiség már évezredek óta ismeri és fogyasztja. Európában és Ázsiában egyaránt őshonos. A neve görögül asparagos, melynek jelentése: szár, friss hajtás. A görögök elsősorban gyógynövényként használták, például szárított por formájában fogfájás kezelésére. A rómaiak a gyomorra kifejtett jótékonyhatása miatt fogyasztották. Az ókori Kínában köhögés és visszamaradt vizelet kezelésére használták.

» Részletek

A tenger kincsei

Az elmúlt években óriási sikert aratott az egészség-be-fektetők körében a tenger kincseinek számító korallkalcium, kék-zöld alga (spirulina), chorella és a zöldkagyló. Gondoltunk egy bátrat, mi lenne, ha egyesítenénk egy 100%-os tablettában a tenger kincseit, így gazdagítva a 100% tiszta természet sorozatunkat – mondja Jakab István.

» Részletek

A víz él és szeret

A Viva Natura World Kft. idén május 16-án tartja a már nagy hagyományokkal bíró Kombucha-Mantra Nyílt Napot, amely a víz világnapja is egyben. A számos neves előadó között a hallgatóság találkozhat Masaru Emotóval, a Víz üzenetei című könyv szerzőjével. Mint ismeretes, a japán tudós régóta vizsgálja a víz biofizikai tulajdonságait, és speciális fotótechnikával bizonyítja, hogy a víz megőrzi gondolatainkat, érzéseinket. Megmutatja azt is, hogyan lehet pozitív információk sugárzásával a ...

» Részletek

A Zöldvér Lúgosító Termékcsalád megalkotója

Jakab Istvánnak és csapatának termékei már régóta jól ismertek az egészséges életmódra törekvők körében. Nemhiába tartják számon "Egészség Befektetőként" Magyarországon, hiszen úttörő szellemű írásaival, népszerű tv-műsoraival már késztetett tudatosabb és felelősségteljesebb életvitelre.

» Részletek

Adalékok a nyárhoz

Védekezzünk természetesen a nyári fertőzések és a nap káros sugarai ellen! De hogyan? Melyik a károsabb, a napsugárzás vagy a napozószerek? Néhány dolog, ami nem maradhat ki az úti poggyászból.

» Részletek

Alen - a tökéletes táplálkozáskiegészítő

» Részletek

Alen - esély az egészséges életre

» Részletek

Állítsa helyre szervezete sav-bázis egyensúlyát

Korunk legfélelmetesebb betegségének, a ráknak, illetve a rák kialakulásának okai között tartják számon a  szervezet elsavasodását. Mit kellene tennünk szervezetünk egyensúlya érdekében?

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. november

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.