Viva Natura
<< 1   2   3   4   5   6   7   8   9   ... >> 13 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Az vagy amit megeszel?! Nem!

„Azzá leszel, amit szervezeted meg tud emészteni és képes testedben felszívódni.”. (Dr. Relazin)

» Részletek

Be­le­tö­rődsz-e az öreg­ség­be, ha tudod, hogy van más út is?

Egy nap a tudomány meg fogja mutatni az embereknek, hogy az öregedésnek nem kell testi betegségekkel járnia, és nem kell tőle félni. A legnagyobb emberi szerencsétlenség nem az öregedésben van, hanem a betegségekben. Túlhajszolt életmódunkkal túlhajszoljuk testünket, amely fiatal szervezetekben is felgyorsítja az öregedést. A túlzottan igénybevett szervek, a környezeti mérgek hatásai és az abnormális ingerek (stressz) kimerítik a szervezetet, ami korai öregedést és halált okoz. Axel Carrel 1912 orvosi Nobel-díjas.

» Részletek

Búzafű – éltető energia

A búzafű, a növényi zöld hajtások (például a zöldárpa), a friss zöldségek és gyümölcsök, a csonthéjasok, a magvak élő ételek. Élet csak élő anyagból keletkezhet. Tavaszi fiatalító kúránkat kezdjük búzafű fogyasztásával!

» Részletek

Civilizációs betegségeink gyógyírja: a zöldárpa

A XXI. század civilizációs betegségeit lassan minden városlakó elkapja. Csendes gyilko­saink a nagyüzemileg kreált mesterséges anyagokból felépített élelmiszerek, amelyek nem olyan gyorsan ölnek, mint egy fegyver toroktüze, de lassan, sok szenvedéssel sorvasztják el életünket, egészségünket, jó közérzetünket.  

» Részletek

Colon Control, avagy az aktív bél nem henyél

Hosszú és egészséges élet? Igen, ez az egyik hőn áhított vágya az emberiségnek évezredek óta. Napjaink kutatásai két irányból közelítik meg a célt. Egyrészt a be tegségek megelőzése felől – hogyan érhetem el, hogy ne betegedjek meg –, másrészt a gyakori, az emberek nagy részét érintő betegségek hátterének feltérképezésével. Különböző tanulmányok látnak napvilágot ezzel kapcsolatban, egyben azonban mindegyik közös: össze függéseket tárnak fel a bélrendszer ...

» Részletek

Dobbantó az egészséghez

Hosszú távon lúgosítással is el lehet távolítani a lerakódásokat a szervezetből, de mennyivel nagyobbat tud az ugrani, aki nem gödörből, hanem egy dobbantóról ugrik. A So Easy ilyen dobbantó a lúgosításhoz, amely így sokkal hatékonyabbá válik.

» Részletek

Dr. Aloe külső segély

» Részletek

Dr. Aloe spray – a bőr elixírje

» Részletek

dr. Tea - Egy régi kedvenc új köntösben

» Részletek

Dr. Tea - A teadoktor

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. szeptember

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.