Viva Natura
<< ...  2   3   4   5   6   7   8   9   10   ... >> 13 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Dr. Tea – A természet bölcsessége egy csészébe zárva

Amelyik nemzetnek nincsen lehetősége teacserjét ültetnie, meg kell találnia azokat a zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekből ízletes, izgalmas és egészséges teát lehet készíteni. A magyar föld áldott a kiváló teaalapanyagok tekintetében.

» Részletek

Egészség megalkuvások nélkül

» Részletek

Egy jó termék még jobb mellékhatása: a Soberguard

Mindennapjainkban a táplálkozás, gyógyszerszedés, italfogyasztás során nehezen eltávozó, kellemetlen közérzetet okozó méreganyagok halmozódnak fel szervezetünkben. Ezen anyagoktól segít gyorsan és hatásosan megszabadulni egy forradalmian új magyar találmány: a Soberguard.

» Részletek

Élj száz évet egészségesen a „3-1-2” meridiángyakorlatokkal!

Azt mondják, hogy az egészségmegőrzés és a hosszú élet titkát az ókori Kínában hét lakat alatt őrizték. Az egyik ilyen, azóta napvilágot látott – és Zhu professzor által továbbfejleszetett – fiatalító elixír: a „3-1-2” meridiángyakorlat.

» Részletek

Elsavasodásunk a bölcsőnktől a koporsónkig

Minden élet a tengervízben kezdődött, és testünk több mint 70 százalékát még ma is víz teszi ki. A tengervíz pH-értéke 8,2-8,5. Testünk csekély ingadozásoktól eltekintve 7,35–7,4 közötti pH-értéket tart fenn a vérben. Ha ez az érték akár csak egy kicsivel is alacsonyabb lenne, meghalnánk. Tehát az életünk attól függ, hogy a testünk megmaradjon a semleges, illetve enyhén bázikus kémhatású tartományban.

» Részletek

Enzimmedicina, a XXI. század alternatív terápiája

» Részletek

Fat Killer

» Részletek

Flavonoidok - a szabad gyökök méltó ellenfelei

» Részletek

Fogyó hold

Hazánkban a felnőtt lakosságnak több mint a fele küzd kisebb-nagyobb mértékben az elhízással. A mai társadalmunk igen nagy hangsúlyt fektet a külső megjelenésre és a látszatra, ezért a túlsúly nemcsak testi, hanem lelki terhet is jelent. Természetes megoldásokkal és egyéni felelősségvállalással hosszú távon is lesegíthetjük magunkról a túlsúly kilóit!

» Részletek

Glücky

Új fogalom az egészséges fogyás piacán Glücky program a Kombucha termékek tükrében A „glück” szó németül szerencsét, boldogságot jelent. Mindazok, akiket érint a fogyókúrák állandó vagy időszakos nehézsége, felkaphatják a fejüket ezen új varázsszó hallatán! Boldogan fogyni? Egészségesen élni? Hogyan is kell?

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.