Viva Natura
<< ...  5   6   7   8   9   10   11   12   13  >> 13 oldal van összesen.

Ugrás a következő oldalra:

Lebutított jövő...

» Részletek

Legyünk napra készek!

A természetben töltött órák elengedhetetlenül fontosak a jó közérzet fenntartásához. A napi D-vitamin-szükséglet kielégítéséhez elég, ha 10-15 percet töltünk a napfényben, a napozással kapcsolatban viszont a legfontosabb tanács a fokozatosság. Az első nap elégedjünk meg 10-15 perccel, a második nap már emelhetjük az időtartamot fél órára, míg a harmadik nap 40 perce után a későbbiekben akár órákat is eltölthetünk sütkérezve, természetesen megfelelően védve a bőrünket. Viseljünk sapkát, ...

» Részletek

Lúgosítás a kór-talanság útja

"Nemcsak a természet képes évről évre megújulni, hanem az ember is. Az újjászületés áldozatokkal jár! El kell 'égetni" mindent, ami korábbi életünkhöz köt. Csak a tisztítótűz hamvaiból lehet új életre kelni. Ez a Főnix madár üzenete az embernek."

» Részletek

Lúgosítás mindenáron!

» Részletek

Magic Basic

» Részletek

Magnézium, az elhanyagolt ásvány

Az emberi testben és a zöld levélben lévő sejteket vizsgálva érdekes az utóbbiban található klorofill és az emberi vér hasonlósága. A fő különbség, hogy a klorofill magnéziumot, míg az emberi vér vasat tartalmaz, de kémiailag igen hasonló vegyületről van szó. És a "zöld vér" az emberi testben valódi piros vérré változik.

» Részletek

Méregtelenítés „Mókus” tapasszal

» Részletek

Mestermű

» Részletek

Miért lopkodják a majmok a faszenet?

» Részletek

Miért van szükségünk probiotikumokra?

» Részletek

Aktuális lapszámunk:
2020. október

A korábbi lapszámaink tartalmának megtekintéséért kattintson IDE.